Görmezden gelmekle sorun çözülemezArkadaşlar, Dün kupa finali oldu,baktım bir tane dahi konu yok.Febe kazansa idi burası yorumdan geçilmezdi.Şimdi sorunu çözmek için elbirliği ile çalışmamız lazım.Gün birlik olma günü,yoksa koskoca camia Türkiye Kupası görmeden
Konu muzo93 tarafından açılmış, 206 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20049
Karma etkisi: 749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74187
|
Arkadaşlar,
Dün kupa finali oldu,baktım bir tane dahi konu yok.Febe kazansa idi burası yorumdan geçilmezdi.Şimdi sorunu çözmek için elbirliği ile çalışmamız lazım.Gün birlik olma günü,yoksa koskoca camia Türkiye Kupası görmeden ölen taraftarlarla dolacak. Bu nedenle önce sorunu tespit edeceğim sonra bu 30 yıllık hasreti dindirmenin çözümlerini bulmaya çalışacağım. 1-Bu futbolcuların en yaşlısı bile T:K sını görmediği için ve nasıl bir şey olduğunu bilmediğinden konsantre olamıyorlar. Çözüm:Her finalden sonra kupa kaldırılmadan stattan ayrılma yasağı kaybeden akım için getirilsin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=377230 2-Taraftar olmaz diye Urfayı istedik ne olduysa çoğunluk rakip takımda idi,gerçi ben diğer takım taraftarlarnın cebhe aldığını düşünüyorum ama kanıt yok, Çözüm:Bütün finaller saraçoğlunda oynansın 3-Devre arasında Aziz Yıldıvım hakem odasını bulamadığından gidip ayağınızı denk alın diyemedi. Çözüm evre arası hakemler Yıldıvımın önüne gelsin ve ayağımız denkmi diye sorsunBunlar benim önerilerim geliştirilebilir. Ama en doğrusu Federasyon İstifa.................................... |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89565 Yer: Üsküdar/Ayazma
Karma etkisi: 24603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2459390
|
Komik olduğunuzu mu sanıyorusunuz ?
Kullandığınız febe ve yıldıvım gibi kelimeler, bazı özel ve tüzel kişileri küçük düşürücü kelimelerdir, ilk önce üslubunuza dikkat edin sonra da daha kaliteli geyik yapmaya çalışın... |
|
|
|
|
#3 |
|
En Güzel Kullanıcı Adı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #242972 Yer: Karabük
Karma etkisi: 27569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2756137
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|