Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasıhttp://www.mypicx.com/uploadimg/1220293841_07052010_1.jpg Arkadaşlar uzun süredir win 7 kullanıyordum eskiden home premium varken yükseltme yaparak ultimate sürümüne çıkardım vede şimdi sürekli laptopta bu uyarıyı veriyor lütfen driver güncelle gibi bir cevap vermeyin
Konu escape90 tarafından açılmış, 1580 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1580. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #181092
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() Karma: -288
|
![]() Arkadaşlar uzun süredir win 7 kullanıyordum eskiden home premium varken yükseltme yaparak ultimate sürümüne çıkardım vede şimdi sürekli laptopta bu uyarıyı veriyor lütfen driver güncelle gibi bir cevap vermeyin çünkü en üst güncellemesi kurulu şu anda.. yadımcı olabilecek konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse birçok kişinin bu problemi çözülmüş olacaktır.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
hadindn fazla konu açılmış digerleri kapatılsın CLOSED acele etmenede gerek yok yardım edilecektir sabırlı ol
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
Üye numarası: #181092
![]() ![]() ![]() Karma: -288
|
Alıntı:
Elimde ne kadar driver varsa denedim en eskisinden en son hatta beta sürümüne kadar.. ama yinede arada bir bu uyari veriyor ve bazen mavi ekran gelip laptop kapanıyor.. Düzenleyen Cash : 08-07-2010 at 14:17. Sebep: tekrar |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
şu aşamada yapabilecegin tek oarak tamaen sürücüyü kaldır zaten ultimate srücüyü kendisi belirleyip kendisi kumakta bide nvida nın hangi sürüm çipseti kullanmakta pc onuda belirtirsen yardımcı olabilmemiz kaçınılmaz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #342235
Karma etkisi: 164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16187
|
arkadasım laptoplarla masaustu suruculeri farklıdır,hatta nvidia sürücülerinde laptolar ıcın olanında sonuna ''m'' takısı ekleniyo.masaüstü sürücüsünü indirmis olmayasın?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #118530 Yer: kocaeli
Karma etkisi: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29788
|
ekran kartım nvidia 8500 gt .nvidia 258.96 numaralı sürücüyü yükledim(tam adı falan nedir bilmiyorum ) güncelleştirme adı altında, baktım ekran pırpır yapmaya başladıbi mavi ekran hatası verdi bikaç kere ,videolar bikaç saniyeden sonra yeşile dönmeye başladı. önceki sürücüye geri çevirdim düzeldi.ekran kartını 63 derece yaptı yeni yüklenen sürücü,eskisine geri çevirdim 44 göründü.eski sürücüye döndürme (windows 7 için ) bilgisayar-sağ tık özellikler-aygıt yöneticisi-görüntü bağdaştırıcıları-ekran kartın herneyse artık-sağ tık özellikler-sürücü-sürücüye geri dön. umarım faydalı olabilmişimdir.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396293 arkadaşlar düzeldi dedim ama bi sürelik düzelmeymiş.bütün sürücüleri denedim,bios u yükselttim,bağlantıları kontrol ettim ekran kartının ama nafile.lütfen bunun çözümü varsa söylesin bi yardımsever wardom cu ![]() Düzenleyen koaka : 14-09-2010 at 00:32. Sebep: yanlış bilgi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #187429
![]() Karma: 10
|
Asus F3SV notebook kullanıyorum. Ekran kartı Nvidia 8600m gs en son sürücü kurulu. Uzun süredir aynı sürücüyle kullanmama rağmen dün aynı hatayı ben de aldım. Görüntü tamamiyle gitti bende bios ekranı bile görünmüyor. Bi ara açılınca driverı sildim düzeldi. Tekrar yükleyim dedim yine görüntü gitti.Format da atamıyorum görüntü yok ekranda ne yapacağımı şaşırdım. Garanti süresi de doldu zaten servise götürsem mi?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|