görüntülü ve sesli chat sitesi yapımı yardım acil ---->-------------------------------------------------------------------------------- arkadaslar kendi me ait basit bi site yapabiliyorum bu konuda kndimi geliştirdim fakat kendime bi sesli ve görüntülü chat sitesi yapmak istiyorum ve bunun nasıl ne şekilde yapıldığını bilmiyom
Konu By-DusmaN tarafından açılmış, 4735 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
görüntülü ve sesli chat sitesi yapımı yardım acil ----> konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 4735. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254557 Yer: farketmes heryerde yaşarım ben
Karma etkisi: 92
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8882
|
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar kendi me ait basit bi site yapabiliyorum bu konuda kndimi geliştirdim fakat kendime bi sesli ve görüntülü chat sitesi yapmak istiyorum ve bunun nasıl ne şekilde yapıldığını bilmiyom , hangi programla yapıldığını bilmiyorum kod lamı yapılıyo java programlarıyamı yapılıyo nasıl yapılıo acil cvp yazarsanız ayrıntlı olarak sevinirim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=233513 örnek: www.karadenizseslim.com - www.turkiyeseslim.com gibi bir site yapmak istiorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler msn: turk_hacker_05@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
hiç kimse bilmiomu ya :S:S:S
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
zahmetli bir iş ama :
Alıntı:
http://www.voice4web.com/voice_demo.html |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263487
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -4971
|
w w w . beriseslim . c o m yenı actık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
saol bondcemil senden baska yardımcı olan yok nasıl siteyse .....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #139196 Yer: Arayıpta Bulamadığınız Yerde!
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3707
|
HTML kodlarıyla açabilirsin. Hazır chat kodları var o kodları kendine göre düzenle ve sitede koymak istediğin yere koy.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
tamamda meanmachine onlar parasız siteler için sesli chat ole olmuyo ben denedim :S ben paralı site açacağım....
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271411 Yer: ίslâறbol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1642962
|
Alıntı:
SesliChat nedir biliyormusun.. Panel Açman için bile para ödersin.. Beleş etin yağnisi güzeldir diye siteyi karalama.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #189460
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 607
|
mrh kardeş senin istediğin gibi görüntülü chat sitesi yaparız istediğin türlü her ayrıntısana kadar yaparız ama bunu bi fiyatı var...
mail:the_myth_6257@hotmail.com adresin den sana yardım cı oluruz... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
ben aradığım prgramı buldum hemde en ince ayrntısına kadar mod arkdasım konuyu sil lütfen !!!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1462
|
guzel kardesım bana maıl atarsan sana yardımcı olurm.oda bası 15 euro hey ay oda ucretı var.kac oda acıcaksan ona gore hesaplayacaksın.sana ana sayfa sohbet panelı seslı yonetım panelı her ıcınde full sıte acarım.baslangıc 500 ytl alırım.ondan sonra her ay oda ucretlerını odersın kac oda acıcaksan artık.senelık bı host parası var.sadece bu...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=233513 yesilgozlu_dr msnn eklersen yardımcı olurm |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #345531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -4180
|
İLKPANEL SESLİ-Chat Sistemleri
BİZ HER ZAMN İLKPANEL FARKIYLA SİZ MÜSTERILERIMIZ ICIN ELIMIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPIYORUZ (Farkli ) olun .. Cunku Biz [Farkliyiz ] Ve [Farkl Yaratırız] KORSAN PANELLERE DIKKAT ETMELIYIZ Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=233513 Gunumuzde Seslichat firtinasi durmak bilmiyor. Her gun Sesli chat Sitelerine bir yenisi daha ekleniyor.insanlarimizin bilgi yetersizliginden faydalanarak bir takim dolandiricilik ve sahtekarlık cabasi icerisinde olan panelci adı altinda kendisine bir domain ve hosting alip Warez diye tabir ettigimiz forum sitelerine dusmus panelleri editleyip firma makyaji ile satmaya calisan insanlar turemistir. Biraz dikkatli olarak inceler isek Vurgulamamizin dogru oldugunu anlayacaksiniz. Dikkat eder isek Genelde tum panelci sifati ile is yapan kisiler ayni panelleri ayni makyajlari kullaniyorlar. Cunku kullanilan paneller lisanssiz ve kopya panellerdir. hic bir guvenligi ve hic bir resmiyeti yoktur. A panel B panel oalrak editlenip size farkli isimler ile ayni kisiler tarafindan satilmakta ve sizleri somurmektedirler. Bu olusuma dur demek icin 5 10 TL ucuz olan panelleri degil bu isi hakki ile yapanlar ile calismalisiniz. 1 odanin degeri 14 euro iken 11 euro gibi bir rakama veriliyor ise Bunda bir bit yenigi aramak gerekiyor.Burdaki ali cengiz oyununu ise ; Odayi ucuz olarak gosterip rant saglamaktir.20 gun sonra odalari kapatip gununuz doldu diyerek sizlerden tekrar para talep ederler. 40 site kapasiteli bir sunucuya 80 site koyup maliyeti dusurerek az gider cok kazanc saglamaktadirlar. kazanci sagliyorlar ama kullaniclarin performansini guvenligini dusunmeksizin bu kazanc elde ediliyor. Sizlerde dogru hizmeti yerinde zamaninda ve eksiksiz almak istiyorsaniz lutfen uyarilarimizi dikkate aliniz ve dogru insanlar ile calisiniz. NOT !!! Bu yazi metini sizleri bilgilendirmek amaci ile hazirlanmistir. Hic bir sekilde rant saglamak amaci ile degil.Bizim insanlarimizi somurenler bizden degillerdir. ve onlarin bu piyasada yeri yoktur. msn:info@ilkpanel.com telefon:0554 938 6075 Üst geçit dururken, alttan geçmek niye yaşamak varken, ölümü seçmek niye. BIZ KIMSEYE OZENMIYORUZ , SADECE OZENILEN OLMAYA CALISIYORUZ ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96267
![]() Karma: 10
|
bydüşman kardeşim şu anda kullanılan sohbet sistemleri geneli dencek kadarı ocx ve dll ile calışıyor.serveri delpiyle yazılıp js ile winsock yapılıp html de uygulamalar calışabiliyor.bende sesli sohbete ait biraz bişeyler var. genelde univoice üzerine calışıyorum.dikkatini cekerse gel birşeyler yapmaya calışalım. aslında bana vb iyi bilen biri olsa süğer appletler cıkartabiliriz.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|