guitar pro 6 hata yok ilk!

merhabalar arkadaşlar öncelikle bunu ben yapmadım söylemeliyim ne zamandır uğraştığım guitar pro6 yı sonunda hatasız bir şekilde çalıştırmaya başladım anlatmaya başlamak istiyorum.Coonect to arobas ile başlayan hata alıyordum ama bunda Konu mutlugilb tarafından açılmış, 187 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > Programlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: guitar hata ilk pro yok
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
guitar pro 6 hata yok ilk! konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 187.

Eski 31-01-2012, 22:08   #1
mutlugilb
Çırak

Üye numarası: #406859
Karma etkisi: 0 mutlugilb seviye: 10
guitar pro 6 hata yok ilk!

merhabalar arkadaşlar öncelikle bunu ben yapmadım söylemeliyim ne zamandır uğraştığım guitar pro6 yı sonunda hatasız bir şekilde çalıştırmaya başladım anlatmaya başlamak istiyorum.Coonect to arobas ile başlayan hata alıyordum ama bunda yok ! öyle bir hata yok almıyorsunuz.Serial falan istemeyecek yani serial derdi yok. Kendinden full dür.

internet bağlantınızı programı kurana dek kesin bağlantı olmasın !

1) Ben bu dosyayı torrent sitesinden indirdim ama torrent sitesini bilmeyenler için upload ediyorum

2) yok eğer torrent öğrenmek istiyorum diyorsanız google da torrenti aradığınızda karşınıza bir sürü sayfa çıkacaktır bu sitede var mı bilmiyorum öncelikle bu siteye bakın

3) indirdikten sonra Guitar_Pro_6.0.7_b2_r8924_Repack_Setup adlı dosyayı kuruyoruz kurlum bitiminde launch guitar pro falan yazmıyo telaşlanmayın

4) kurulum bittikten sonra bilgisayarınız eğer 64 bitse *****_x64 isimli dosyayı çalıştırıyorsunuz ve eğer 32 bit ise *****_x86 isimli klasörü çalıştırıyorsunuz.

5)ondan sonra
127.0.0.1 87.98.165.24
127.0.0.1 91.121.154.202 bunları
bilgisayarım / c: sürücüsü / windows / system32 / drivers / etc klasöründeki host dosyasını wordpad la açtıktan sonra açılanın altına yapıştırıyorsunuz. sonra çıktıktan sonra kaydetmek istiyor musunuz sorusuna evet cevabı veriyorsunuz. Eğer ulaşmaya izniniz yok gibi bi uyarı alırsanız o etc nin üzerinde sağ tıklayarak özelliklere tıkladıktan sonra güvenlik sekmesinden kullanıcınızın klasör üstünde değişiklik yapmasına izin verin yani güvenlik ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Eğer uyarı vermezse tamamdır.

5-b)Başlat denetim masası windows güvenlik duvarını tıkladıktan sonra gelişmiş ayarlara tıklayın . Sonra ise sol taraftan giden kurallarına tıklayın. ve sağ tarafta yeni kural yazıyor ona tıklayın ve karşınıza pencere açılacak. o pencerede program başlantı noktası gibi şeyler yazıyor olacak onda program seçili durumda kaldıktan sonra ileriyi tıklayın ve bu programın yolu yazan yerde dosyanızın nerede olduğunu seçin. Yani genelde bilgisayarım/c:sürücüsü/program files/guitar pro 6 dizinine kurulur başka yere kurduysanız bilemem o guitar pro içinden guitar pro 6 .exe dosyasını seçerek aç a basın. açıldıktan sonra ileriyi tıklayın en alttaki seçenek seçili olacak yani block /engelle kesinlikle engellemek istiyoruz bu olayı buna göre seçiminizi yapın bu sırada isim falan soracak oraya guitar pro 6 yazın üst tarafa alta da istediğinizi yazın ve sonrasında tamam/bitti ye basın. üst tarafta kırmızı amblemli bişey oluşacak oluşturmayı başardıysanız bu adımda olmuştur.

6) sonra guitar pro6 yı çalıştırdığınızda guitar pro açılacaktır ve soundbank dosyasını program açıldıktan sonra gri olan yere taşıyınız farenizle. ve soundbank yüklenmeye başlayacaktır . yaklaşık 7 dakika sürecektir bu işlem sonra soundbank succsesfully diye bi uyarı verecektir yani soundbank kurulumuda tamam.

7)guitar proda bi dosya çalıştırdığınız da ve play e bastığınız anda guitarpro şu dosyalara ihtiyaç duyacaktır diyecektir ingilizce diyecektir tabiki.De vereceği uyarı belli ona tamam deyip kapatın ve dosyalar açılmayacaktır. Açılsada ses gelmeyecektir.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]

8)inanın bu adımın nasıl geçtiğini bende bilmiyorum ama 3-4 defa programı kapatıp açıp dosyayı açmayı denedikten sonra o uyarıyı vermedi bende . hiç birşey yapmadım açması için . Sorununuz geçmezse buraya cevap yazın bende yardımcı olabileyim bende geçtiğine göre programda kesinlikle bir sorun yok.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]

Eğer 32 bit iseniz bu adımların hiç birini yapmadan vcredist86 klasörünü çalıştırıp kurunuz. Ben 64 bit im ama bunu kurmadım x86 olduğu için şansınıza güveniyorsanız kurun belki 64 bitte de çalışır. Microsoft visual redistbitable kurumudur yani bu her dosya için gereklidir bu bilgisayarınızda yoksa veya emin değilseniz kurun.

bu program asıl önemli olan bu boyut:26.1 mb

HTML Kod:
http://uploading.com/files/9m57e6e4/Guitar%2BPro%2B6.0.7%2Bb2%2Br8924.ra
bu da soundbank guitar pro 6 nın çalışması için kesinlikle olmalıdır.
ben bir siteye yükleyemediğim için part sayısı 6 olan indirme linklerini yeni metin belgesine kopyaladım o dosya budur ve boyutu 776 kb .
partlar ise toplam 1.05 gb

HTML Kod:
http://www.fileserve.com/file/RcsBTA9/sound bak indirme şifreleri.txt
soundbank varsa elinizde ilk paylaştığım dosyayı indirmeniz yeterli ama olduğundan emin olun.

bu da torrent linki

[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]

sorunlarınızı cevap olarak yazdığınız vakit cevap vericem ve linkler iççin sadece kırık demeniz yeterli lütfen fazlasını yazmayın.
mutlugilb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 07-02-2012, 14:04   #2
mutlugilb
Çırak

Üye numarası: #406859
Karma etkisi: 0 mutlugilb seviye: 10

bi teşekkürler yeterli olurdu
mutlugilb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-05-2012, 11:00   #3
krallls
Çırak

Üye numarası: #109978
Karma etkisi: 0 krallls seviye: 10

dostum teşekkürler ama soun bank linki kırık yenileyebilirmisin
krallls Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 187.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayar Açılmıyor seom Donanım, Yazılım ve Internet 7 02-06-2011 15:05
Maddi sıkıntı yaratan 6 hata! dildem Genel 0 09-12-2010 02:01

Gönderme Kuralları