"Gülen" TRT dizisinde!TRT'de bu akşam başlayacak Ayrılık dizisinde Fethullah Gülen karakteri de yer alıyor. Habertürk gazetesinin haberine göre dizide tıpkı Gülen gibi yurt dışında okulları olan ve sözü dinlenen 'Hacı' karakterini Ahmet
Konu Cybercm tarafından açılmış, 3497 kişi tarafından görüntülenip, 133 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86141
Karma etkisi: 2226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 221900
|
TRT'de bu akşam başlayacak Ayrılık dizisinde Fethullah Gülen karakteri de yer alıyor. Habertürk gazetesinin haberine göre dizide tıpkı Gülen gibi yurt dışında okulları olan ve sözü dinlenen 'Hacı' karakterini Ahmet Özhan canlandırıyor. Dizilere pek sıcak bakmayan Ahmet Özhan'ın Gülen cemaatinden gelen 'Özhan bu role yakışır' mesajıyla rolü kabul ettiği söyleniyor. Çeçenistan-Rusya savaşının da anlatılacağı Ayrılık'ta 2006'da hayatını kaybeden Çeçen lider Şamil Basayev'i Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Beşikçioğlu, ailesini ve köyünü silahlı çetelere karşı savunan Çeçen vatansever 'Şamil' karakterinin Basayev'e benzemezi için saçlarını kazıttı ve sakal uzattı.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=271462 Mynet Haber Ne hallere geldik be daha neler çıkaracaklar acaba... |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #305789 Yer: Galaxy of The İdea State
Karma etkisi: 4804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 479872
|
e hoca!! böyle yönetim olursa böyle diziler olur, ama yarın birgün de yerel seçimdeki gibi seni ve hükümetini, halk al aşağı eder; o zamanda muhalefet konumuna düşersin, bugün bana yarın sana!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
nEYİ VAR bunun ??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
artık ayan beyan ortalıktalar..
cumhuriyetin temellerini dinamitlemeye azmetmiş bu güçler, durdurulamayacaklarının rüyalarını görüyorlar.. ben belki göremem ama bu yazıyı okuyan ve hayatta kalanlar tanık olsunlar ki; bu girişim memleketi iç savaşa kadar götürecektir... |
|
|
|
|
#5 | |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
Alıntı:
dediğin çıkarsa, terörist oluruz ozaman. kimden korkacaz. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65274 Yer: Gezdim Halep ile Şam'ı, Eyledim ilmi talep, Meğer ilim bir hiç imiş, İlla edep illa edep. Yunus Emre
Karma etkisi: 1758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 175163
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
C-S Clan Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78590 Yer: Altı (!)
Karma etkisi: 12761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1275306
|
neyimi var bunun, zamanında ülkenin laik devlet yapısını yıkarak din devleti kurmak için örgüt kurma suçundan yargılanmamışmıydı.
bide olayın şu tarafından bakalım ergenekonada devletin yapısıyla oynayıp hükümeti yıkma suçu yüklenmekte ve ağzınıza geleni saymaktasınız , pekii zamanında bu adamda bu tür suç işlememişmiydi niye şimdi bu adamı savunursunuz. ben bu olaya bir türlü anlam veremiyorum |
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #321837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2340
|
oohohoho yaw sizin dünyadan haberiniz yok nerde yaşıyorsunuz siz.
Gülen amcamız Lessie de başrol oynuyordu hani o kırmızı sevecen başrol oyuncusu ama nedense hiç konuşmazdı orada ![]() |
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Alıntı:
Çünkü öyle birşey yokdu Ama ergenekon da delil üstüne delil var ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #321837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2340
|
lassie dizisindeki gülen karakteri hiç izlemediniz mi yoksa
![]() bu da pulsar dizisinden geçirdiği değişime bakın.gelişerek değişir o da ![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
dün izledim güzel bir diziydi...
![]() saygılar |
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
C-S Clan Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78590 Yer: Altı (!)
Karma etkisi: 12761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1275306
|
Alıntı:
sen beni güldürdün allahta seni güldürsünyargılandı diyorum, kesin hükmü bağlanmadı rahşan affı sayesinde.. peki sonra ne oldu terorle mücadele kanunu değiştirildi, beraat etti.. gerçi yargıtay bu beraate karşı çıktı ama fettoş Türkiyeye dönmediği için amerkanın eteğinden ayrılmadığı için dava zaman aşımına uğradı yani ortada bi suç ıspatlanamama veya beraat yok.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|