Güncel Bölümü Hk.biraz önce Güncel bölümünde 100 soruda fethullah gülen adlı bir konunun siyasi ve dini konu açmak bahanesiyle kapatıldığını gördüm... aynı bölüme aynı konuyu kopyalayıp tekrar açtım,gene bölüm modu Vantura,siyasi ve
Konu winxpeker tarafından açılmış, 1300 kişi tarafından görüntülenip, 39 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
biraz önce Güncel bölümünde "100 soruda fethullah gülen" adlı bir konunun siyasi ve dini konu açmak bahanesiyle kapatıldığını gördüm...
aynı bölüme aynı konuyu kopyalayıp tekrar açtım,gene bölüm modu Vantura,siyasi ve dini tartışma çıkarabilecek olduğundan konuyu kapattı cevap hakkı bile vermeden... kendisine PM atıp sordum; Alıntı:
açtığım konuda kapatıldı,bu defa silindi de ![]() forum genelinde Fethullah GÜLEN Hocaefendi mi yasak? yasaksa kuralla bölümüne yazın bizde bilelim ![]() yok eğer güncel bölümünde bu tarz şeyler yasaksa,neredeyse bölümün yarısı çok su kaldırır vaziyette? bölüm modu Vantura'yı taraflı tutumundan dolayı buradan kınıyorum,hiç değilse bir userin pm.ine bölümü ile alakalı bir eleştiri yönelttiğimde MEDENİCE cevap verebilirdi ![]() kendisi bu konu hakkında buraya yazmazsa memnun olurum çünkü bölümü hakkında artık muhatabım değil,madem pm.den veya bölümünden yazdığımda cevaplanmıyorum,burada kendini zeytinyağı konumuna sokmaya çalışacağından eminim o yüzden üst yönetim ve userler tarafından konu değerlendirilirse forum açısından daha sağlıklı olur sanıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #423165 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098514
|
yada kapattığın Fethullah GÜLEN hocaefendi Hz.lerinin konusunu aç
Peygamber Görseniz Bu Kadar Sıfat Eklemezsiniz Niye Bu Adama Bu Kadar Tapılıyor Anlamış Değilim. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358720 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 26782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2677521
|
Modumuzun dediği gibi tartışma doğurur, son peyganber hz. fettullah gülenin konusu, vantura'nın taraf tuttuğuna kesinlikle katılmıyorum.
Düzenleyen N3F3R : 17-05-2010 at 12:55. |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
arkadaş bir talepte bulunmuş, konu muhtemelen yukarıda incelemeye alınmıştır.
arkadaşın derdi fethullah hoca efendi hazretleri konusunu açmak ya da açmamak değildir. öyle bir derdi olsaydı, konuyu bir yere açardı, biz de gereken katkıları yapardık ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=380307 wardomda yer alan binlerce wuser arasından bula bula GİLA'yı bulup hedef almasına şaşırmamak lazım. küfür kafirle sindiremediği şahsı farklı yollardan sindirmeye çalışmaktadır. bende de sinecek göz var ya ![]() bu çalışmalarında kendisine üstün başarılar diliyorum. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
Alıntı:
Sevgili kardeş,bölüm kurallarını mutlaka sonuna kadar okuyunuz.12.ci kuralı ihlal etmişssiniz. Bölümlerde kurallar açık. Paylaşımcı ve wardom ailesinin bir ferdi gibi davranmak gerekiyor. Saygılar... Wardom Dini Bölüm Kuralları; Bölüm Kuralları Bölümde konu açacak veya mesaj yazacak arkadaşların aşağıdaki hususlara riayet etmeleri daha düzenli forum için gereklidir. Forum genel kurallarına ilaveten; 1. Türkiye Cumhuriyeti Devletini milletini ve anayasal düzenini hedef alan konu açılamaz. 2. Konularınızda veya mesajlarınızda saygısız ve laubali ifadeler kullanamazsınız. Konu ve mesajlarda mümkün olduğunca kurallarına uyulmuş Türkçe kullanılacaktır. 3. Konularınızın başlığında "*<|>.*{][}!?" gibi karakterler kullanamazsınız. 4. Konularınızın başlığı kesinlikle içeriğini ifade etmelidir. "Bunu okumalısınız", "kesinlikle bakın","Dikkat" gibi konu başlıkları içeriğine bakılmadan silinecektir. 5. Tekrar özelliği taşıyan konuları bize bildiriniz. 6. Mesajlarınızın başlığını veya mesajınızın içeriğini büyük harflerle yazmayınız. Büyük harflerle yazılan cümleler bağırma anlamına gelmektedir ve silinecektir. 7. Belgesel linkleri vermek isteyenler, belgesel ile ilgili konuyu açmadan önce özel bilgileri bize bildiriniz. Mesela: Belgeselin yapımcısı,yapım yılı vs. gibi. Telif hakları yasasını gözönünde tutmak zorundayız. 8. Dini konulara siyasetin bulaştırılması yasaktır. 9. Arama yapmadan konu açmayınız. Flood yapmayınız. 10. Bu bölüm tartışma bölümü değildir. Tartışmaya neden olabilecek konu açmak veya mesaj yazmak yasaktır. 11. Açılan konulara ya “Kur’an-ı Kerim” yada sahih “hadis”lerin toplandığı eserler kaynak olarak konulacaktır. Resmi sitelerin dışındaki, site,forum veya bloglardan yapılan alıntılar kesinlikle yeterli görülmeyecektir. Ancak alıntı yapılan yerde kabul edilebilir kaynak varsa onun yazılması gerekmektedir. Ayrıca konu içinde yazılan mesajlarda da verilen hadislerin kaynağını da yazmak zorundasınız. 12. Hiçbir şekilde tarikat veya cemeat görüşleri yansıtılmayacaktır. Tarikat ve cemeat liderlerinin eserlerinden alıntılar yapılması veya Kaynak diye gösterilmesi yasaktır. Bu tür görüşleri ihtiva eden yayınların paylaşımı da yasaktır. 13. Her rumuzun günlük konu açma limiti 3'le sınırlandırılmıştır. 14. Bu kurallar alt bölümler için de geçerlidir. 15. Gerekli görüldüğünde kurallar değiştirilebilir. Daha düzenli ve huzurlu forum için lütfen kurallara uyunuz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #401273
Karma etkisi: 63554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6355184
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
ne yalan söyleyeyim, bu kadar dikkatli olduğunu farketmemişim.. tek kelimeyle bravo diyorum ama, vatandaşın derdi zaten konu monu değil onun derdi benim 600 e varan konularım ve yine belirtmeliyim ki; 600. konuda final yapıp bırakmayı düşünüyordum sağolsunlar, ellerinde kırbaçlar, sırtıma vurup vurup azdırıyorlar beni ![]() kalemimiz kırılana kadar devam anasını satiim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
|
Alıntı:
Gıla'nın hedef alınmasıda yanlış,ben onu örnek olarak verdim ![]() konuyu açma amacımı sende anlamamışsan yorum yapanlardan anlamasını beklemem mucize olur... zerre kadar senden hazzetmesemde bazen siyasi fikirlerine katılıp,bazen sövüp sayıp,bazende bıyık altından güldüğüm birisin,ince zekan takdire şayan bunada eyvallah,yiğidi öldür hakkını yeme,hiç değilse çoğu zaman mertsin...bu kadar samimi itirafım üzerine konudaki amacımın hala sen olduğunu düşünüyorsan üzülürüm sadece onuda belirteyim... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Bence modu ERGENEKON savcılarına şikayet et...
Daha öğrenememiş... Tanrı kıral tayyip ile, Hz.fetoş a dokunulamayacağını... ERGENEKON un yılmaz, korkusuz, demokrasi savaçcısı savcıları onun canına okur... |
|
|
|
|
#11 | ||
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Alıntı:
bizim yaptığımız davete icabet konularımızı açarken gelecek eleştirilere de hazırız, küfür kafirlere de... fethullah ile ilgili konuyu güncele açmana izin vermemelerinin doğal olduğunu en iyi sen bilirsin ama benim şahsi fikrim; Keşke izin verselerdi de, bir güzel eğlenseydik. Zira bugünkü konum siyasete taşınıp limitlerim dolmamış olsaydı, aynı konuyu mizahi bir şekilde ve gerçekleriyle ben ele alacaktım neyse kısmet başka zamana demekki ![]() |
||
|
|
|
|
#12 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
Alıntı:
Zaman mefumu 24 saat az geliyor işimde... Bugünden itibaren az ama daha detaycı,onarıcı,bilgilendirici olup kendimi daha da yenilemeye çalışacağım. Hatta ilk adımı attım bir kitap aldım burada senin yaptığın gbi elimde kalemim konu açmadan önce ön çalışma yapıcam. Paylaşımlarım daha farklı olacak.. Aslında siyasete çok ilgiliyimdir.Bunu daha gösteremedim. Alıntı:
![]() gerekli açıklama yapıldı size diye düşünüyorum... |
||
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
|
Alıntı:
![]() yüzeysel tartışma ve polemiklerinizle ilgilenmiyorum ![]() kraldan fazla kralcı olmanızada şaşırmıyorum,size verilen görevleri yapıyorsunuz,yadırgamıyorum bunu ![]() konuya vakıf olamadıysanız GILA'ya sorun anlatsın konunun özünü,fethullan gülen ile alakasıda yok GILA ilede,siyasi bi görüş ile de ![]() gerekli açıklamayı konu içerisinde yaptığımı sanıyorum,anlama özrün varsa fethullah güleni değiştir,deniz gezmiş koy,ismet inönü koy ne bilim terakkici,ulusalcı birilerini koyup yorumla kendince ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
![]() en son bir takıldı enseme, zor yırttım. bir daha da dokunmamaya kararlıyım benim bu konuya yazmamın gerçek sebebi, kimsenin wuser sopasıyla mod dövmeye kalkmaması, kalkacaksa da bu sopa benim sopam olmamasıdır. nokta. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Alıntı:
Herkesi koyabilirsin... Sonuçta insanız... Hata yaparız... Gayet normaldir... Eleştirilebiliriz... Hiç kimse eleştirilmez değildir... Ama eleştirirkende dozunu kaçırıp ülkenin bölünmez bütünlüğüne zarar verilmemeli... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|