güvenli kullanım hakkındaArkadaşlar, Sorunumu kısaca özetlemek istiyorum. işyerinde şahsi bilgisayarımı kullanıyorum (şirkete ait değil takip yazılımı falan yüklü değil) binadaki bir wireless modem üzerinden internete bağlanıyorum. şirkette kullanılan çalışma grubunada bağlı değilim.
Konu bygl tarafından açılmış, 313 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
güvenli kullanım hakkında konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 313. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #435812
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar,
Sorunumu kısaca özetlemek istiyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=382937 işyerinde şahsi bilgisayarımı kullanıyorum (şirkete ait değil takip yazılımı falan yüklü değil) binadaki bir wireless modem üzerinden internete bağlanıyorum. şirkette kullanılan çalışma grubunada bağlı değilim. otomatik ip ve 4.2.2.3 DNS ini kullanıyorum. bilgi işlem çalışanları benim bilgisayarımdan hangi sitelere ne zaman girildiğinin kaydını tutabilirmi. şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Eğer özel yazılımlar kullanıyorsa kayıt tuta bilirler şahsi bilgisayarınız ile wireless üstünden bağlanıyor iseniz sorun olacağını sanmam ama takip programı kurup wireless network'ü sniff etmiyorlar ise
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #435812
![]() Karma: 10
|
teşekkürler,
peki internet explorerı in private kullanarak kendi PC mizde olduğu gibi serverda da iz bırakmamak mümkün mü ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Merhaba wirellesin arkasında donanımsal tabanlı firewall kurulu ise internete baglandıgınız hangi sitelere ne zaman girildiğinin kaydını tutabilirler.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|