Guvenli paylasim yardim...arkadaslar benim bilgisayardaki dosyalar paylasimli, fakat ben bunu nasil sadece kendi agimdaki bilgisayarlara izin verebilirim? benim bildigim guvenlik onlemleri: sifre koymak sinirli izin vermek sinirli kullanici, bu 2si olmuyor yapamadim
Konu TatR tarafından açılmış, 276 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Guvenli paylasim yardim... konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 276. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #243379
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaslar benim bilgisayardaki dosyalar paylasimli,
fakat ben bunu nasil sadece kendi agimdaki bilgisayarlara izin verebilirim? benim bildigim guvenlik onlemleri: sifre koymak sinirli izin vermek sinirli kullanici, bu 2si olmuyor yapamadim cunku xbox var agda bende bitane xbox (media center) var bu bilgisayar ile bagli ve xboxda her sefer sifre girmek cok yorucu oluyor cunku klavye yok bende 8) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=275917 benim istedigim paylasimi sadece kendi agim kullansin baskalari da girior olur olmadik sey atiorlar icine :S ![]() bi cozum lutfen? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
kendine ait bir calışma grubu oluştur sadece senin calısma grubuna aldığın bilgisayarlar gorebilir paylaşımarını
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| guvenli ag |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|