Güzel bir ekibim var mı diyorsun? Projeniz mi var ? Sponsor olalım ;)Ekibine güvenenler,ben siteyi bir düzeye kadar çıkarırım,dikiş tuttururum diyenler doğru konuyu okuyorsunuz :) Ben,sağlam ekibi olan,aktif,sürekli konu açıp üye çekecek kişilere sponsor oluyorum.. Siteyle ben ilgilenmeyecem.Başvuracak arkadaşla anlaşırsak adminliği vereceğim
Konu Paco de Lucia tarafından açılmış, 323 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Güzel bir ekibim var mı diyorsun? Projeniz mi var ? Sponsor olalım ;) konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 323. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458806 Yer: TURAN
Karma etkisi: 4337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 433501
|
Ekibine güvenenler,ben siteyi bir düzeye kadar çıkarırım,dikiş tuttururum diyenler doğru konuyu okuyorsunuz
![]() Ben,sağlam ekibi olan,aktif,sürekli konu açıp üye çekecek kişilere sponsor oluyorum.. Siteyle ben ilgilenmeyecem.Başvuracak arkadaşla anlaşırsak adminliği vereceğim siteden çeketimi alıp gideceğim ![]() İstediği türden host + istediği domain adını alıyorum.. Kurulumu da ben halledeceğim.. Vbulletin tercihimdir ![]() Eğer,ilgilenecek varsa,projesi varsa bana özel mesaj atsın.. Not: Özel mesaj da siteyi ne üzerine kurmayı planladığını ( hack,geyik,siyaset,genel vs) bana bildirsin.. sonrasında msn den konuşuruz ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=399377 sevgiler Düzenleyen Paco de Lucia : 14-07-2010 at 18:29. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
İyiymiş hayırlı işler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #294824 Yer: 'in ne önemi var ki ...
Karma etkisi: 10204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1019930
|
Hoş güzel diyorsun da, aldıgın domain olsun- aldıgın lisanslar olsun kimin üzerine olacak bunları da açıklasan bence hiç fena olmaz düşünenler için bir fikir oluşur akıllarında.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=399377 Yok herşeyi ben yapacam, gene her şey benim üzerime olacak dersen. Öyle güzel projoleri olan kişiler gelmez sana, örnek ( siteyi tutturduklarında elinden almayacagın ne malüm. )Bunları da açıklarsan iyi olur... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458806 Yer: TURAN
Karma etkisi: 4337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 433501
|
Alıntı:
![]() Ben siteye uğramayacam.İşlerim yoğun oluyor sezon açılıonca zaten girmeye fırsat bulamıyorum.. Tabiki domain,host,lisans benim üzerime olacak..ortaklık teklifi gelirse o ayrı ![]() fakat yönetimi devredeceğim.ben hiç uğramayabilirim de ![]() sitede belli bir üye sınırlaması koycağım.örn: 100000 üye.. Lisansı adminin üstüne yapacağım, üye sayısı 500000 oldu mu? oldu..Domain ve host da onun üzerine olacak fakat forumun reklam gelirlerini ben alacağım.. Potansiyel görüp admin,vip üyelik çıkarırsa kendisi kazanır ben elleşmem ![]() sevgiler ![]() edit: gerekli yerlere sponsor olunmuştur.. yöneticiler konuyu kilitlerse sevinirim ![]() Düzenleyen Paco de Lucia : 26-08-2010 at 01:17. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|