Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Hack Öğrenmek isteyen Herkes buraya/ Anlatım Megabros Wardom FarkıylaArkadaşlar kendi yazdığım ve anlatım hakkı ve paylaşım hakkı tamamen www.wardom.org'ye ait olan bir paylaşım sunuyorum size....Web Hack yöntemleri ve kod anlatımlarının bulunduğu büyük bir döküman vereceğim...Bu dökümanın içinde istemediğiniz |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşlar kendi yazdığım ve anlatım hakkı ve paylaşım hakkı tamamen www.wardom.org'ye ait olan bir paylaşım sunuyorum size....Web Hack yöntemleri ve kod anlatımlarının bulunduğu büyük bir döküman vereceğim...Bu dökümanın içinde istemediğiniz kadar anlatım olacak PHP hack yöntemleri , ASP hack yöntemleri, Exploid ler ve bir sürüsü bu paylaşımın içerisindedir...Kendi anlatımımla kesinlikle başka biryerde yayınlanması yasaktır...Dosyanın içine buna önlem olarak zaten bişey yerleştirdim...Sadece Warom üyelerine özel olarak yapılmıştır..Forumda olan olmayan bütün Web hack yöntemleri ve anlatımları yapılmış Wardom adına upload edilmiş ve şifrelenmiştir...
Fazla söze gerek yok..Wardom farkıyla Megabros'un anlatımıyla dökümanı sunuyorum : Döküman Download Rar PasWord : www.wardom.org =İçindeki Bilgiler= 1- Exploid ISS Burster Demanted (Web klasörü ile Deface) 2- %100 biçimde Config Güvenliği 3- 2.0.6 wp-trackback.php, Remote SQL Injection (Açıkları ve kullanım şifreleri) 4- Adım Adım Crecking Öğrenme faliyetleri 5- Asp Sql njection Anlatımı ve Kodlarıyla birlikte geniş kullanımı 6- BackDoor nedir ??Nasıl kullanılır ?? Geniş anlatımı 7- Metin Belgesi şeklinde Exploid derleme kodları 8- C Programlama Dili bilgi bankası 9- C Proglama Dilinin p Ular Ve Hileleri 10- CGI nedir ??..Geniş anlatımı 11- Conditional (C) Jump'lar ( ASM-Hex ) 12- Counter Strike 1.6 Server Exploit anlatımı 13- cPanel 10.8.x root exploit Anlatımı 14- Creck Araları 15- Delphi ile Mail Bomber Hazrlamak 16- Dünyada ençok kullanılan 2 hack yolu 17- File System Object nedir?? Geniş anlatımı 18- FireFox drme Exploid'i 19- Full RFİ arşivi 20- Gizli Numaradan arayanları öğrenmenin en basit yolu 21- Günde 150 kontür edinme =) 22- Google ile Casusluk 23- Host nedir ?? Kullanımı ve anlatımı 24- Linux Exploid derleme 25- Linux Kernel 2.6.13 2.6.17.4 prctl kodları 26- MSRml V 0.1 Program kodları ( Tarafımca yazılmıştır ) 27- Meta Tag nedir ?? Geniş anlatımı ile birlikte 28- Microsoft Sql Server ifrelerini Krmak 29- MyBB forumlarda avatar ile admin şifresi alma 30- Mynet'de dolu odalara girme yöntemleri 31- CMD line 32 -Php ile Kod Performansı Anlatımlı 33- Php Nedir ??? Yeni başlayanlar için hazırladım 34- Php Server JPG Acigi Kullanmak 35- PhpBb Hack 37- Phreaking'e Giris Anlatımı ile birlikte Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=204068 38- Remote File Inclusion, Örnek bir saldırı videolu ( Videoyu sömürdüm =) 39- RPW 1.0.2 Rfi aratma / Exploid içinde 40- Seditio 1.10 Remote SQL Injection 41- Serverda C99 ve r57'ye Kar önlem Alma 42- Shell le Sql'a Giris Ve Index Atmak[Videolu], Shell le Sql'a Giris Ve Index Atma 43- Sisteme Fso atmak ( Yeni başlayanlar için hazırlandı ) 44- Web site Nasıl Hacklenir 45- Stniz forum açığı Geniş anlatımıyla birlikte 46- Sosyal Mühendislik hakkında herşey 47- Spidey Blog 1.5 Sql Injection A Kodlarıyla birlikte 48- SQL Injection in phpBB 2.0.17 kodu verilmiştir 49- SQL Injection Temel Saldr teknikleri, korunma yollar Geniş anlatım 50- Srme Gre Local Exploitler 51- Temel Crecking Geniş anlatım 52- TurkCell Hack Yöntemi 53- Undernet -x Komutlar ( Komutların hepsi içindedir ) 54- vBulletinde Gif le Cookie alma (Basit bi yöntem) 55- Web Wiz Journal Forum Hack Anlatımı 56- WebChat 0.78 Admin Panel A Sızma komutu 57- Web Hacking de amaç Nedir ?? He olmalıdır 58- XML nedir Geniş anlatım 59- Xss Cookie le Hacking 60- Yeni başlayanlar için basit Crecking mantığı Beğeneceğinizi ümid ediyorum...Özellikle hack öğrenmek isteyenlere yönelik hazırlanmıştır.. Saygılar... Düzenleyen AizHen : 07-03-2010 at 14:18. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 51352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5134019
|
güzel paylasım tesekkurler ama ; yanlış anlamada rar dan cıkarınca dosyayı antivirüs uyarı verdi .bir kontrol edersen sevinirim..
![]() |
|
|
|
|
#3 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
içindekileri daha net yazarsan megabros
insanlar daha çok ilgi gösterir |
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #617 Yer: Antalya
Karma etkisi: 95
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8732
|
Ustam Ellerine sağlık...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #217264
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya şu siteden indirmeyi hiç anlamıom biri açıklaya bilir mi?_?_? çok sevinicem
|
|
|
|
|
#7 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
Sayfayı biraz alta indiriyorsun... You want to download dokuman.rar_Wardom_Megabros_anlat_m.rar Yazıyor...Free var ona tıklıyorsun...Dosyanın boyutu çok küçük olduğu için kedili harfleri yazmaya gerek yok...Plase enter yazar yanındaki harfleri kutuya yazıyorsun büyük yazman veya küçük yazman farketmez yaz yeter...Yazdıktan sonra Download diyosun..Dosya kaydet diyosun...Rar indikten sonra buraya çıkart diyosun şifre istiyor...www.wardom.org yazıyorsun ve döküman elinde...Anti uyarı verebilir fakat kesinlikle virüs değildir...Dökümanın içindeki videolar ve resimleri bazı antiler virüs olarak görüyor.. Tekrar Tekrar söylüyorum...Dosyalarda virüs yoktur..Sadece bazı anti virüs programları bu dosyanın içindeki kodlamaları virüs olarak tanımlıyor olabilir...Yani dosyanın inmesi yüzünden pc ye format atıldıysa bu verdiğim dosya yüzünden olmamıştır eminim...Çünkü öyle olsaydı benim pc'nin şuanda virüs yuvası olması gerekiyordu...Şirket pc sinde 3 tane anti var 2 si uyarı veriyor...Kapattığınızda bir sorun olmuyor...Çok korkuyorsanız dökümanı okursunuz sonra silersiniz...Ben illağa indirin demiyorum..Hack öğrenmek istiyorsanız indirin diyorum... Saygılar... Düzenleyen AizHen : 24-04-2008 at 15:01. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 100695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10065988
|
acelem var. link i kopyaladım.. akşama inceleyeceğim..
şu forumda bana emeği geçen herkese minnet duyuyorum.. sayenizde bilgisayarı tavla oynama aracı olmaktan çıkarttım. en başta da size ustam. saygılar. |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44310 Yer: Kaçkar Dağları
Karma etkisi: 7930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 792044
|
Süper Döküman olmuş
öğrenmeyenler öğrenicek sayende ![]() eline sağlık. |
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184362 Yer: im yurdum yok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 702475
|
ya ben bi ara bu dosyaları indirdim ama taratınca virüs uyarısı geldi temizledim antivirüsüm bu dosyanın hala virüs yaydığını söyledi en sonunda bilgisayara format attım
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
php ve C tabanlı zararlı kodları doğal olarak virüs olarak görüyor.. Linux kütüphanesiyle yazılmış bir exploiti açarken aldığınız uyarıyı gözardı edin..
Doğal bunlar |
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #155756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10073
|
Bu açıklamalar için ne kadar teşekkür etsem azdır.
![]() Bu exploiter ne işe yarıyor anlmadım ben ![]() ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
İşim olmaz ama yeni başlayanlar için çok güzel döküman yapmışsın dostum. Tebrikler
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
Abi gerçekten zorla hacke başlatacaksın. Bu kadar da güzel bir döküman yapılmaz ki
Çok teşekkürler. |
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84241
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1974