Hack ve Güvenlik Eğitim SetiHacking & Security Eğitim Seti Günümüz yazılım teknolojisinin nasıl baş döndürücü bir hızla geliştiğini ve günlük hayatımıza yansıdığını görüyoruz. Bu yansımaların faydalarından yararlanabileceğimiz gibi kimi kötü niyetli kişiler tarafından başkalarına
Konu Cash tarafından açılmış, 623 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hack ve Güvenlik Eğitim Seti konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 623. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Hacking & Security Eğitim Seti
Günümüz yazılım teknolojisinin nasıl baş döndürücü bir hızla geliştiğini ve günlük hayatımıza yansıdığını görüyoruz. Bu yansımaların faydalarından yararlanabileceğimiz gibi kimi kötü niyetli kişiler tarafından başkalarına maddi ve manevi zarar vererek faydalanmayı sağlıyor ve bu yaptıklarını kendilerini Hacker diye tanımlıyorlar, halbuki Hacker diye tanımlanan kişiler yazılım bilgisi en fazla olan ve bu bilgisini başka kişilere zarar vermek için kullanmayan ve elinden geldiğince başkalarına yardımcı olan erdem insanlardır. Fakat kendini bilmez kimi insanlar bu tanımı kullanarak başka insanlara, kurumlara zarar veren kötü niyetli insanlardır. Bu seti hazırlamamızın asıl nedeni elimizden geldiğince kullanıcılarımızı bu tip mağduriyete maruz kalmamaları için aydınlatmak ve önlem almaktır. Özellikle bu meslekten olmayan fakat maddi gücü olan ve teknik bilgisi yetersiz bazi kişilerin açtıkları Hosting Sitelerin barındırıldığı kurumlar firmaları bu set sayesinde ne kadar açıkları olduğunu kabak gibi görmelerini sağlamaktır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=449308 Kod:
http://hotfile.com/dl/88295032/83c9941/Super_hack_yontem_video-KILICH.Part1.rar.html http://hotfile.com/dl/88294919/da6becb/Super_hack_yontem_video-KILICH.Part2.rar.html |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #413105 Yer: Manisa ★★★★★
Karma etkisi: 26654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2664814
|
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
paylaşım için teşekkürler az sonra indirip inceleyeceğim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478393
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya bu eğitim seti başar turan'ın hazırlamış olduğu eğitim setimi_?türkçemi ayrıca crack veya serialli falanmı.kota sorunum olduğu için bilmeden indirmiyim diyorum.250mb kaçmasın sonra
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #455110 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -540
|
Güzel Paylaşım Teşeküürler
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #292354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23773
|
Güzele benziyor.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bazı Gerekli Hack Dökümanları Sizler İçin.. | Müfettiş | Web Hacking ve Güvenlik | 23 | 06-11-2011 10:40 |
| En Sık Rastlanan Güvenlik Açıkları Ve Çözümleri~TSP | TechniQue | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 5 | 25-12-2009 16:34 |
| arkadaşlar size bir hack çantası sunuyorum | red_davil | Web Hacking ve Güvenlik | 21 | 03-12-2007 11:10 |
|
|