Hacker Olmak isteyenler okusun.Hacker olmak istiyorum diyenler okusun bu yazıyı bugun sabah 10.26 itibariyle OpenOfice programından yazıyorum (konuyla ne ilgisi varsa ). Hack yapmaya meraklı olan kişiler internetten buldukları çeşitli programlarla, trojan, ip
Konu NazimHikmet tarafından açılmış, 753 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362659
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 290446
|
Hacker olmak istiyorum diyenler okusun
bu yazıyı bugun sabah 10.26 itibariyle OpenOfice programından yazıyorum (konuyla ne ilgisi varsa ). Hack yapmaya meraklı olan kişiler internetten buldukları çeşitli programlarla, trojan, ip scan programları, port scan programları ile hack yapmaya ugramıstır. Tabi bilgisi az olarak çeşitli denemelerle (bunlardan bazıları saçma denemelerdir.) yapmaya çalışmıştır. Bende yıllardır boyle saçmalıklarla ugraştım. Saçma diyorum çünkü; ömrümüzün zamanımızın önemli bir kısmını harcayarak bu kısır dongüde bişeyler yapmaya çalıştık. Ben hacker olmak, hackerligi ogrenmek istiyorum diye Bir şey olmaz cunku böyle birşey ogrenilemez mumkun degil. Kendime çeki duzen vermeye karar verdim. Artık böyle hack yapmaya ugrasmıycam bunun yerine çeşitli konularda kendimi geliştiricem mesela ne olabilir bu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=334735 Herkesin bir meslegi okulu filan vardır bende bunlar uzerine yogunlaşıcam. Bilgisayarla ilgili konulara gelincede hack yapmayı degil. Saatlerce ugrasırsıznız bir siteyi hackleyecem diye belki sonunda başarılıda olursunuz peki elinize ne geçer sitenin ana sayfasını degiştirdiniz bişeyler yazdınız site sahibi Birkaç saat sonra yine siteyi eski haline getirir. Siz egonuzu tatmin ettiginiz sanırsınız. Hacklediginizi sanırsınız ama asıl hacklediginiz kendi benliginizdir. Kaybolan yıllarınızdır. Bilgisayara çok meraklıysanız teknik konularla ugrasın ne biliyim işte bilgisayar sonsuz bir derya, mesela ben bilgisayar biliyorum diyen adam aslında Hiçbir şey bilmiyordur. Bilgisayarı biliyorum derken neyini? hard diskin yapısınımı, yoksa işlemci konusundamı uzmansınız, yoksa yazılım konusundamı, bunu bi dusunmek lazımdır. Bu konularda gerçekten uzman olanlar (tahmin ediyorum) bilgisayarın tek bir konusu uzerine uzmanlardır zaten bir kişi her konuda uzman olamaz omru yetmez. Mesela hard diskin yapısını ezbere bilen birini dusunun hack hiç yapmamıstır ama sizden daha iyidir. En azından bu işten para kazanıyormusunuz onemli olan budur. Yoksa kendinize acımaya baslayabilirsiniz. Evet geçrekler acıtır. Acıtmasıda iyidir. Hiç unutmam bir anımı anlatıyım size. İşkurun verdigi ücretsiz kurslardan birine katılmıstım. Kurs network anlatıyordu cat5 kablolar, win2003 server sistemi vs. kursta çok bilgili bir hocamız vardı gerçekten bilgisine hayran oldugum bir hocadır. Öğrencilerden birisi ders çıkışında hocaya şoyle bir soru sordu. “hocam siz msn patlatmayı biliyormusunuz ” hoca cvp: "msn bilmem ama çok iyi bomba patlatırım." ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #567009
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
komikmi
)) |
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133666
Karma etkisi: 4439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 443446
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Türk olmak nedir ? | yasba | Genel | 8 | 05-09-2008 04:10 |
| Tuttuğunuz Takımı Tutma Nedeniniz Nedir? | OSCAR# | Anket | 29 | 28-07-2008 14:38 |
| Hacker Kimdir? | c3h3n | Yeni Başlayanlar İçin | 5 | 09-06-2008 09:24 |
| hacker olmak isteyen arkadaşlar lütfen okusun | KATLİAM | Yeni Başlayanlar İçin | 13 | 01-01-2007 22:34 |
| Hacker olmak( okumassaniz hacker olamassiniz soleyim) | red_hacker | Geyik | 1 | 05-06-2005 14:43 |
|
|