Hacker olmak isteyenler !!!Canıma tak etti artık... yaza yaza yoruldum... kadynin neresinde bittiyse benimde oramda tüy bitti... milleti bir furyaya kapılmış gidiyor. bende hacker olacam msn hackliyecem, web sitesi çökertecem, yardım edin, banada
Konu cyber_rhapsody tarafından açılmış, 2111 kişi tarafından görüntülenip, 43 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hacker olmak isteyenler !!! konusundaki toplam yorum: 43, okunma sayısı: 2111. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #930
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Canıma tak etti artık... yaza yaza yoruldum... kadynin neresinde bittiyse benimde oramda tüy bitti... milleti bir furyaya kapılmış gidiyor. "bende hacker olacam msn hackliyecem, web sitesi çökertecem, yardım edin, banada öğretin vb....." arkadaşlar bu işler öyle scannerla açık taratıp sub directory ye imza atmakla keylogger kurup e-posta şifresi, cc çalmakla olmaz. bunun adı dünyanın her yerinde ve her dilde LAMER liktir. hayatınız birilerine özenmekle eziklikle geçer. zaman kaybıdır. ne kendinize ne başkasına faydanız olmaz. bu işe gönül verdiyseniz bireysel çalışın kesinlikle bir programlama dili öğrenin, ve en az bir tane web programlama dili öğrenin, database-SQL nedir nasıl çalışır bunları öğrenin, DNS ,TCP-IP nedir bunları öğrenin, ağ topoglojilerini öğrenin ve kafadan 10 seneyi gözden çıkarın (sıfırdan başlayanlar için). başka türlüsü yukarıda yazdığımdan başka sonuç getirmez... ben bu işe gerçekten gönül verdim başka türlü yaşayamam diyenler aşağıdaki manifesto yu okusun ve penceresiz odalarda siyah ekranlara baka baka gözlerinin akı kararan birilerinin yaşantıları hakkında fikir edinsin. ve gözü kesenler bunları göze alanlarhiç vakit kaybetmeden bir kitap alıp tuvalete girsin. boku kıçında donsa bile o kitabı bitirmeden tuvaletten çıkmasın... çıkar çıkmaz öğrendiklerini pratik etsin... sıkıldığı takıldığı yerde wardoma başlık açsın.. elimden gelen yardımı yaparım ama gözünüzü seviim benim için şu mailin şifresini çalarmısın şu siteyi hack lermisin tarzı yazılar ricalar olmasın.
BU İŞLER ZORDUR, ÖZVERİ İSTER… HATTA ÖZVERİDEN FAZLASINI; RUHUNU İSTER... Eğer hiç uyumadan yada günde 2 saat uyku ile yaşayabiliyorsan, Eğer iş yerinde yada okulunda gözlerini hala açık tutmayı başarabiliyorsan, Eğer karı kız muhabbeti yerine doküman-kitap-cyber muhabbeti diyorsan, Eğer karşında konusulanları anlamayacak duruma geliyorsan, Eğer telefonla konuşurken alakasız şekilde aklından geçenleri karşındakine söylüyorsan, Eğer sevgilin yada karın sana acır gözlerle bakıyorsa, Eğer elinde t.v. kumandası ile markete gidiyorsan, Eğer elinde kültablası ile taksiye biniyorsan, Eğer sabah annen yada karın sabah kalk dediğinde hala uyku modunda “disconnect oldum beni geri bağlayın” diyorsan, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15915 Eğer elindeki telefonu nerde çalıyo die arayıp söyleniyorsan, Eğer eve beslicem diye çeşitli mahlukatlar alıp 1 hafta zarfında unutup telef ediyorsan, Eğer bankaya, elektriğe, suya, tlf’na bi o kadar daha gecikme ücreti yatırıyorsan, Eğer mouse’u kullanırken destek aldığın yerde nasır yada 6 ncı bir parmak oluşuyorsa, Eğer her kitapçıya girdiğinde direk malum köşeye yöneliyorsan, Eğer ailen her geçen gün senden soğuyorsa, Eğer çayın soğuyorsa, Eğer sigaran normalden hızlı bitiyorsa, Eğer kıçın teflon tavaya dönuyorsa, Eğer yatağa yattığında seni iplemeden beyninde tanımadığın insanlar konusuyorsa, Eğer zaman zaman baş ağrısından gözlerin buğulanıyorsa, Eğer depremden sona ups bağlı makina bulup gece son konuştuğun şahıstan hattan düştüğün için özür diliyorsan, Eğer senede 3 cep telefonu kaybediyorsan... Eğer kola bardağın dolu olduğu halde ısrar edip aynı bardağa tekrar kola koyuyorsan Eğer gece geç saatte gece lambanı açtığın halde tekrar açmak için düğmeye basıyorsan Eğer masaüstünde duran dosyayı saatlerce Windows gezginini açıp bulamayıp sonra masaüstünde buluyorsan Eğer biraz da teknolojik, radyo klavye ve mouse kullanıyorsan ve gecenin üçünde pil bitiyor ve sen kışın soğuğunda üşenmeden açık market aranıyorsan.... Eğer vampir gibi hissediyorsan ..................................... EquinoX |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21201 Yer: ßen GüzeLe GüzeL demem ! Kafam GüzeL oLmadIkçA...!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104940
|
kardeş anlatıkların baya korkutucu ama ben başarıcam bunu bil bu arada bi sorun oldugunda seninle direk temasa gecebilirmiyim özel cevap lütfen
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6749
Karma etkisi: 8
|
desene hacker olmak Güven Özveri Tecrube ister :P
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
biliyom başaracagım gerekirse yirmi yılım gitsin
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11889
![]() Karma: 18
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
istediklerini veririz bizde ozman
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11477
|
walla helal güzel yazmışsın insan yaptıklarına gülüyor yaws.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #12111
![]() Karma: 9
|
tebrikler bu kadarı benim işime gelmiyor o zaman ben vazgeceyim ha
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22708
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 11
|
:
eh işte her başarı için aşılması gereken engeller vardır. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5768 Yer: iZmir-35 1/2 KsK
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2009
|
yagmurlu gun gel ben seni hacker yapıcam kevin la kapıştırtıcam seni sakin olacaksın çocuğum sakin
artık sen bir hackersın ueheuhuehuhu |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #14223
![]() Karma: 11
|
Haklısınız Hackerlik için birşeyleri feda etmek lazım ama bu yazdıklarının hepsi de olursa
kafayı yersin yaw (Eğer hiç uyumadan yada günde 2 saat uyku ile yaşayabiliyorsan) 2 saat az demişsin bana yarım saatde yetiyor |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7890 Yer: zonguldak
![]() Karma: 9
|
lemm hack degıl ama pc sapıklıgı yuzunden 3 ısımı kaybettım
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1578 Yer: Ankara
![]() Karma: 20
|
Gecenlerde masamda (masaustu degil, bildiginiz masa) duran bir seyi almak icin Mouse'in imleci ile uzanmaya calistim. Tabii imlecin yeteneginin ekran ile sinirli oldugunu hatirladim sonra. Ne oldugunu anlamam bile 30 saniye almistir.
Hacking ile ilgili arkadasin soyledigi herseye katiliyorum. Ozetle hacker (en alt seviyede bi hacker ) olabilmek icin:Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15915 1. Learn how to program. 2. Get one of the open-source Unixes and learn to use and run it. 3. Learn how to use the World Wide Web and write HTML. 4. If you don't have functional English, learn it. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23231
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 12