Hacklink Nedir?Hacklin'in ne olduğuna değinmeden önce backlinkin ne olduğunu anlatmak konuyu anlamanız açısından daha iyi olacaktır. Backlink; Farklı bir siteden sizin sitenize yapılan bağlantıdır. Örnek vermek gerekirse sitenizin arama motorlarına indexlenmesi
Konu sunrise tarafından açılmış, 753 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hacklink Nedir? konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 753. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #433 Yer: CeheNNemiN db'sinden
Karma etkisi: 1854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184521
|
Hacklin'in ne olduğuna değinmeden önce backlinkin ne olduğunu anlatmak konuyu anlamanız açısından daha iyi olacaktır.
Backlink; Farklı bir siteden sizin sitenize yapılan bağlantıdır. Örnek vermek gerekirse sitenizin arama motorlarına indexlenmesi olayı bir backlinkdir, yada x sitesinden sizin x sayfanızdaki bir makaleye link verilmesi backlindir. Yada bu makalenin başka sitelerce beğenilip link olarak yayınlanması bir back linkdir. Kısaca backlink farklı sitelerden sizin sitenize verilen linkdir. Kendi sitenizle alakalı bir siteden backlink verilmesi daha faydalıdır. Örneğin milw0rm.com u düşünün dünyada okadar hack sitesi var ve bir exploit yayınlandığında milw0rm da nerdeyse piyasadaki tüm hack sitelerine bu exploit milw0rm'daki linkiyle paylaşılıyor ve yayılıyor. buda milw0rm'a artı backlink demek. Yemek sitesi açtığınızda başka bir yemek sitesi sizin tarifinizi link vererek yayınlarsa artılink kazanıyorsunuz. tabi bunlariçinde pr değeri yüksek olan sitelerden backlink alırsanız ve birde bu site sizin sitenizin konusuyla aynıys çok faydalı olur. Kısaca backlinde Önemli Konular
Kod:
<div></div> Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=384059 pentimento'nun isteği üzerine tarafımdan diğer siteler araştırılarak yazılmıştır. Düzenleyen sunrise : 29-05-2010 at 10:04. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325337
Karma etkisi: 8677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867199
|
Hacklink BlackHat SEO'ya takviye unsudur, aynı şeyler değildir. BlackHat SEO yani Siyah Şapaklı SEO tüm etik dışı yöntemlerin toplamıdır
![]() Xrummer blog post bombardımanı Paravan Bloglar ( en etkili ve zararsız yöntem budur ) Hacklink Angela ( forum profillerinden link alma ) rewrite ( eş anlamlıları değiştirek çalıntı makaleyi özgün hale getirme ) Tüm bu yöntemlerin genel adıdır, aklıma gelmeyen yöntemlerde olabilir.... Benim siyah şapka seoda en etkili kulandığım yöntem ana siteyi güçlendirecek paravan bloglardır, çok etkili ve faydalı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
sunrise çok teşekkür ederim harika olmuş eline sağlık
yeni iş değiştirdim pek bir yoğunum bu aralar, kusura bakma şimdi gördüm ![]() bende ilk vakit buldugum zaman birşeyler ekliyeyim hemencik PR değeri yüksek backlink isteyen olursa Pm atsın piyasada olmayan linklerden temiz olanlardan ( az cıkış sayısı olan ) sitelerin linklerini veririm ( şimdilik bunu yapıyım bende )@KizilTug asıl yönetmeler programlar arşivlere sen üstad seninde arşivden bekleriz paylaşımlar ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458246
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
pm attım pentimento usta..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
ben de pm atıyorum şimdi bayağıdır link değişimi de yapamamıştım
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
kusura bakmayın unutmuşum sizin PMleri
hemen gönderiyorum... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
PM leri gönderdim
biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlar, |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|