Haddini Aşan Tehdit !DTP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'ın 6 saç teline Avrupa'da yapılan metal testinde kronik zehirlenme bulgularına rastlandığı iddialarıyla ilgili olarak, Öcalan'a kimyasal ve radyoaktif
Konu CSergeant tarafından açılmış, 929 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Haddini Aşan Tehdit ! konusundaki toplam yorum: 22, okunma sayısı: 929. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50243 Yer: Ankara
Karma etkisi: 20834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2082174
|
DTP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'ın 6 saç teline Avrupa'da yapılan metal testinde kronik zehirlenme bulgularına rastlandığı iddialarıyla ilgili olarak, "Öcalan'a kimyasal ve radyoaktif bir saldırı var ise ki bilimsel verilerin böyle bir sonuç verdiği belirtiliyor. Bunun sonuçlarının hiç kimsenin hesap edemeyeceği kadar ağır olacağını sorumluluğumuz gereği belirtme ihtiyacı duyuyoruz. Bu coğrafyada geri dönülmez ********lar yaşanabilir" diye konuştu.
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123941 Sırrı Sakık ve Selim Sadak ile birlikte genel merkez binasında dün bir basın toplantısı düzenleyen Tuğluk, bu sözlerinin ardından "Türkiye'yi tehdit mi ediyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Kabul edilsin edilmesin, Öcalan'ın Kürt halkı üzerinde çok büyük bir etkiye sahip olduğu aşikár. Böyle bir olay Öcalan'a sempatiyle bakan Kürt halkının büyük tepkisine neden olur. Türkiye'yi gerçekten ciddi bir tehlike bekliyor." KAYNAK : Hürriyet Ben bu kadına HADİ LAN ORDAN diyorum. Siz ne diyorsunuz?Düzenleyen CSergeant : 03-03-2007 at 10:04. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #54037
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3776
|
Erken menapoz dedikleri bu olsa gerek...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32138 Yer: ::::> wardom
Karma etkisi: 133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12488
|
bu kadın neyine veya kime güvenerek böyle küstahça açıklama yapıyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95822 Yer: 1453fatih1453
Karma etkisi: 6643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 663321
|
gercekten menapoz olmuş bu (insan demeye dilim varmıyor) .... menapoza cozüm var bunuda aşşagılık adamın yanına atacan ***** ********
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
sanırım bunun gözünde kürt halkını sadece kuzey ıraktaki kendini gerilla diye tanıtan ezik kesim oluşturuyor
bende kürtüm gelsin bana sorsun bakalım ne cevap alacak ![]() apoyla bunu üstüste koyar ... havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır salak salak konuşuyor işte bi zarar gelmez bundan ![]() ama keserler bunun sesini yakında ![]() Düzenleyen Crazy-Ozzy : 08-03-2007 at 00:03. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
kadın hiç dünyayı takip etmiyor belli.
hrand dink oldu sıra kimde sizce ![]() aslında aponun sırası coktan gectı sımdıye akdar olmesı alzımdı ama sıvıller daha kolay olur.apo korunuyo. bırayı dizelim hadi orhan pamuk donek o.ç. bu aysel ne peki oda orkmuyo ama korkuturlar yawrum ayagını denk alsa ii olur bence. Hepimiz Türk'üz. ap acık tehtid bu. bütün kürtler aynı anda bas kaldırsa bizim sadece bir askeri bolgemiz yeter o kalkan absları kesmeye. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77828 Yer: Malatya
Karma etkisi: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 91869
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78744 Yer: im,yanım HAYKO
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3481
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
az önce bide internetten okudum bu haberide aklıma birden nefi nin bir sözü geldi
sanırım ali paşa için söylemişti bunu eğer adem soyundan senin gibi birinin geleceğini bilseydi havva ile hiç evlenmezdi umarım mesaj gereken yere iletilmiştir ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6980 Yer: TURKEY
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 58
|
Bu cografyada olası en büyük ******** o bölgede hic Kürdün kalmaması olurdu bence
) Ama bu kadına olabilecek ********lar da mümkün.dilinin kesilmesi ve bir daha hic ötmemesi ve isaret diliyle anlasması vs... |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108085 Yer: Evim Evim Güzel Evim
Karma etkisi: 510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50263
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91404 Yer: Arçelik-Beko Yet.Ser.
Karma etkisi: 6523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 651500
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108151 Yer: Kaptan Kamarası
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14436
|
********la demek istediği ne acaba?kendisi tahrib olmasında gerisi önemli değil.Bu tip ve bunun tipindeki insanlar ülke üzerindeki gündemi belirli yerlere taşımak ve gündem oluşturmak için bu tip acıklamalar yapmakta.Terör örgütleride şu bilincle saldırı yapar-ki bunlarında yaptıkları aynıdır.Psikolojik yoklama oyunu.
Senin psikolojin benim söylediğim bir takım laflarla bozuluyorsa o zaman devam ederim.ama hiç tepki gelmezse senden o zaman değişik yollar denerim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123941 Bu senaryolar eskidi ama hala prim yapıyor.Yayınlatmıyacaksın medyayda bunları. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|