Hakkaten yazıklar olsun...Şu anda sitede 200 küsür üye online durumda..Operation Takedown da ise 39.yazık ya wallaa yazık.bu programı kullanmamak için yok ip adresi gözükürmü yok yakalanırmıyız diyen bi dünya kuru salak kaynıyo
Konu TrEEXY tarafından açılmış, 591 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hakkaten yazıklar olsun... konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 591. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3737
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Şu anda sitede 200 küsür üye online durumda..Operation Takedown da ise 39.yazık ya wallaa yazık.bu programı kullanmamak için yok ip adresi gözükürmü yok yakalanırmıyız diyen bi dünya kuru salak kaynıyo burda..Soğukkanlı olun biraz.yakalasın lan noolur yani naapacaklar sanki.yaksın be yaksın kim napcak size.ben zaten ölmüşüm..Hiç zorunuza gitmiyo dimi Türkiye hakkında atıp tutulmasına.Bayrağımızın ayaklar altına alınmasına...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2100
Karma etkisi: 8
|
falla en ıyısını soyluyosun tebrık ederım senı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3355 Yer: Ngage arena
![]() Karma: 11
|
baba haklisinda saldirilmio ki sugun su saatte su siteye saldircaz diyin ogün istediiniz kadar online oliim....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11889
![]() Karma: 18
|
Cemparator Dostum Oyle Dedik Zaten Saati Geldiginde Ne Site Acikti Ne O.t
Yani Oylede Olmuyor |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #568 Yer: morg
Karma etkisi: 10
![]() ![]() Karma: 152
|
Alıntı:
herneyse o.t tartısmalarına karsıyım. herkes kendinden sorumlu... Alıntı:
![]() yakaLanmak mı? ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
yaa sorun şu: ne zaman saldırıcaz şu zaman öle bişey yok işte.hiçbişey yapmıyosan pc yi açık bırak.monitörü kapat.sen desteğini tüm gücüyle sağla.biraz fan sesinden kimse ölmez
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #5683 Yer: ...:::www.HacreaTR.com:::...
|
Dostum sana katılıyorum , lafta yurtsever çoook...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15108 Bu arada ordaki o 38 kişi de zaten 5-10 üye ve onların arkadaşları bence yani doğrudüzgün destekleyen toplasan 50 adam var , 22.000 de 50 çook yazık... Bence yurtseverim die geçinip o.t.'u çalıştırmayanlar tesbit edilsin , bunla ilgili bi konu açılmıştı sanırım forumda , ordan bakalım çalıştırmayan arkadaşlara ona göre tavır alalım!! Not: İsteyen beni takip edebilir , haftasonu full , haftaiçi 18:00'dan sonra onlineım ve en az 20 arkadaşın pc'sine kurdurdum!! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
![]() p2p ler bazen azıtınca connction time out filan oluyo o kadar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #3700 Yer: Oldcity
![]() Karma: 22
|
walla saat 11 25 ve 43 online war heeeeeeey wardom uyumayın!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #5540
![]() Karma: 75
|
hafta başında aynı problem yaşandı.yüzlerce çözüm üretildi bunların içinde en uygun olan çözüm yolları ( bence)
1-kimse kimseyi bu konuda suçlamamalı ve teşvik edici olmalı. 2-her üye adls ile bağlanamıyor (gözardı edilemez) 3-tüm üye arkadaşlarında kendine göre bir hayat mücadelesi var (işçi-memur-ve öğrenci)sürekli bilgisayar başında bulunamaz mümkün değil. 4-bu nedenlerden dolayı sayı bazen düşüyor bazen yükseliyor buda moral bozukluğu yapıyor ve ister istemez herkes bir birini suçluyor. 5-(bence benim önerim)-az veya çok bir güç elde ediliyor.süreklilği ne kadar devam edeceği belli olmayan bir güç elde ediliyor.forum yazılarında bir arkadaşımızın önerisi:cumartesi günü saat 11,00 gibi bir zaman verilsin diyor. bence çok uygun başka bir saate olabilir bu yöneticilerimizin tasarufunda olan bir konu.uygun görülen bir zaman belirlenirse Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15108 a.)-adls si olmayan arkadaşların cafeden bağlanma imkanı olur. b.)-herkes seve seve işinden-derslerinden fedakarlık yapar o saate zaman ayırır c.)-kontrolsüz güç güç değildir.güç ancak bu şekilde kontrol altına alınır ve amaca ulaşılır.(bence) 6-lütfen eleştirilier çözüm yolu üretilmek için yapılsın. saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16361
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29747
|
haklısın be abijim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23466 Yer: Yemez
|
abi walla bende programla bugun tanıştım 3 saattir online yim ama hala 70 e gelemedik
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1735 Yer: yemez...
|
bu ne? dostum bu başlığı neden ilgili yere açmadınız...Sizler değil misiniz Operasyon takedown'u başlatmaya üşenip, açmayan...Bırakın siz bunları...Siz boş yere konuşuyorsunuz...m3hm3t bu programı yaparken çok umutlanmıştık...Sırasıyla bütün serverları ortadan kaldıracak kapasiteye güvenmiştik...O geçenki toplu girişim denemeseinden bu yana Operasyon takedown unutulmuştur.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15108 Bundan sonra yapılacak tek şey var...Üye Referans Sistemi! bu başladıktan sonra wardom' a sorumluluk almayı kabul edecek, bilinçli kullanıcılar üye olacak. Wardom'daki bilinen sivrisinekler (!!!!!) ortadan kalkmış olacak! Operasyon Takedown Hakkında: Tanıtımını yapacaksanız ilgili bölgenizdeki internet cafe sahiplerini bilinçlendiriniz! |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|