Hangi dil?Amacımı söyleyeyim öncelikle. 1-Internetle çalışan uygulamalar.Hacktool, TeamWiever gibi. 2-İş imkanı sağlayacak 3-Oyun ve işletim sistemi yapılabilecek.Oyun ise COD, BF gibi. 4-Metin2, Hero gibi oyunlarda pot basma vs yapabileceğim. 5-Hypercam gibi
Konu McKiLLeR tarafından açılmış, 239 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hangi dil? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 239. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334152
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1251
|
Amacımı söyleyeyim öncelikle.
1-Internetle çalışan uygulamalar.Hacktool, TeamWiever gibi. 2-İş imkanı sağlayacak 3-Oyun ve işletim sistemi yapılabilecek.Oyun ise COD, BF gibi. 4-Metin2, Hero gibi oyunlarda pot basma vs yapabileceğim. 5-Hypercam gibi uygulamalar yapmak. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=405572 Yani çok iyi bir şey istiyorum.Assembly önermeyin. Ben bu iş için C++'ı öngördüm.Şu anda orta seviye biliyorum.Cevaplarınızı her soru için ayrı ayrı verirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Evet c dilleri komple öğren daha sonra her istediğini yapabilirsin. C C++ C# alayını öğrenmeye bak.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #471566
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4227
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Jeal0usy'nin önerdiği şekilde yaparsan iyi olur. Tabii saydığın maddeler arasında işletim sistemi yapacaksan 80x86 assembly öğrenmen gerek... Onların dışında daha işlevsel bir dil istersen python öğrenebilirsin. Hem her platformda çalışır hemde çoğu saydığın maddeyi yapabilirsin. İstediğin arayüz kütüphanelerini kullanmaktan tut web programlamaya kadar kullanabilirsin.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|