Hangi Dilde Yazabilirim?S.A. Arkadaşlar.Uzun süredir pek aktif değilim Wardomda ama yavaş yavaş geri dönüyorum. Sizden isteğim aklımda herkesin işine yarayacak bir program tasarlamak var ama hangi dili kullanacağımı tam bilmiyorum.Düşünce şu: Ben
Konu by_ekselanss tarafından açılmış, 251 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hangi Dilde Yazabilirim? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 251. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
S.A. Arkadaşlar.Uzun süredir pek aktif değilim Wardomda ama yavaş yavaş geri dönüyorum.
Sizden isteğim aklımda herkesin işine yarayacak bir program tasarlamak var ama hangi dili kullanacağımı tam bilmiyorum.Düşünce şu: Ben şu an SAU ingilizce hazırlık okuyorum ve şu an hazırlıkta kullandığımız çok güzel bir program mevcut.Anlatayım bu program aynı anda reading ,speaking,listening,writing gibi tüm dil kollarını aynı anda bize veriyor. Benim yapmak istediğim ise programa girdiğimizde farklı kollardan ana başlıklar olacak .Bunlar Grammer Reading Listening v.s. aynı zamanda quiz ve örnek uygulamalarda olacak.Bir küçük sözlükde kelemeyi düşünüyorum aynı zamanda. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=363321 Bu türden birşeyi nasıl yapabilirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
istediğin herhangi bir dili seçebilirsin
sonuçta hepsi .net framework ile çalışıyor. ortak bir çalışma ortamı var bu giyim tarzı gibi birşey hangisi hoşuna giderse ![]() onunla yaz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
Eywallah.Ama sanırsam o programlama c++ ve vb gibi diller bunu yapamıyo daha farklı birşey olması gerek..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|