hangi internet servis sağlayıcısımerhaba arkadaşlar. ben niğde de okuyorum. elimde şuan vınn var. yurttayken iyiydi güzel çekiyodu ama ev tuttuk ve artık google a bile zor girer oldum.. ailemde bu vınn var diye
Konu blocktrade tarafından açılmış, 276 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
hangi internet servis sağlayıcısı konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 276. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520595 Yer: Boşluk
Karma etkisi: 561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55976
|
merhaba arkadaşlar. ben niğde de okuyorum. elimde şuan vınn var. yurttayken iyiydi güzel çekiyodu ama ev tuttuk ve artık google a bile zor girer oldum.. ailemde bu vınn var diye eve internet bağlatmıyolar. benim sizden isteğim Niğde de bağlatabileceğim , sorun yaşamayacağım, olursa telefon hattı istemeyen (hoş yalın internet davası varda..) tatil zamanları özellikle 4 ay tatilimiz var yaz boyunca.. o sürede interneti askıya aldırabileceğim (çünkü Ankara ya döneceğim tatillerde kullanmadıgım için boşa para ödememek amaçlı) sınırsız kullanabileceğim bir servis sağlayıcısı önerebilir misiniz? ama bu söylediklerimi kapsayacak bir servis sağlayıcısı olsun lütfen maddi açıdan önemli çünkü
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
maddi durum için söylüyorsan vodafone en iyisidir aylık 8 tl fuul sınırsız ama niğdede ve ankarada nasıl çeker onu bilemem ayrıca kulanmadığın zaman kontör yüklemediğinde otomatik kesilir kontor yüklediğinde internetin gelir
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=504941 bide türkcell var aylık 29 tl 4 gb sınırlı ama her yerde süper çeker maddi durum için söylüyorsan vodafone en iyisidir aylık 8 tl fuul sınırsız ama niğdede ve ankarada nasıl çeker onu bilemem ayrıca kulanmadığın zaman kontör yüklemediğinde otomatik kesilir kontor yüklediğinde internetin gelir bide türkcell var aylık 29 tl 4 gb sınırlı ama her yerde süper çeker Düzenleyen Balamir : 02-10-2011 at 22:57. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520595 Yer: Boşluk
Karma etkisi: 561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55976
|
telefondan interneti sormadım malesef. eğer okuduysanızda şuan turkcell vınn kullanıyorum zaten. ayrıca heryerde de süper çekmiyor.
![]() ttnet ten başka yok mu arkadaşlar..? biraz acil bir konu lütfen.. ..... güncel... Düzenleyen Balamir : 02-10-2011 at 22:57. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Internet Download Manager v6.04 Beta l 7.02 Mb | paul_brayn | Programlar | 0 | 03-11-2010 23:33 |
| SpeedConnect Internet Accelerator v8.0 || Internetinizi Hızlandırın || Katılımsız | dryusufbal | Programlar | 0 | 19-10-2010 18:33 |
| Internet Download Manager 6.02 Build 2 MULTILANGUAGE || YANI CRACK || FULL VERSION | dryusufbal | Programlar | 6 | 06-09-2010 22:27 |
| Internet Download Manager v6.02 MULTILANGUAGE || FULL VERSION | dryusufbal | Programlar | 7 | 03-09-2010 11:39 |
| Kaspersky Anti-Virus n Internet Security2010 9.0.0.736 Final | ZiiNoKoKinZo | Programlar | 0 | 05-02-2010 10:15 |
|
|