Hangi Programlama DiliÖncelikle iyi akşamlar wardom.org'un güzel insanları :=)) Programlama diline artık tamamiyle tümüyle vs vs.. giriş yapmak istiyorum. Öncelikle ne ile uğraşacağımı anlatayımda ona göre bir yönlendirme yaparsanız sevinirim. :) Öncelikle
Konu RuyaMasteR tarafından açılmış, 1100 kişi tarafından görüntülenip, 31 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hangi Programlama Dili konusundaki toplam yorum: 31, okunma sayısı: 1100. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #441233 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3
![]() Karma: 30
|
Öncelikle iyi akşamlar wardom.org'un güzel insanları :=)) Programlama diline artık tamamiyle tümüyle vs vs.. giriş yapmak istiyorum. Öncelikle ne ile uğraşacağımı anlatayımda ona göre bir yönlendirme yaparsanız sevinirim.
Öncelikle 2. kez gireceğim bir üniversite sınavım var netler şu anda harika ve haftaya pazar YGS var. Hedefimde YTÜ-Bilgisayar Mühendisliği var. Şimdi belkide diyeceksiniz zaten kazanınca gidip okursun orada görürsün falan diye :=)) Bu cümle kesin birileriniz aklının ucundan geçmiştir. Neyse konuyu uzatmadan ana fikre dalış yapıyorum. Hedefimde şu var:Başta Sistem programcılığı olmak üzere vakitte bulursam oyun programcılığı üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Tabi ki ilk hedef Sistem Programcılığı... Şimdi sorarım size (!).. Nereden ve nasıl başlamalıyım. Araştırmacıyım hevesliyim istekliyim arzuluyum vs vs ... Aradığınız bütün özelliklere sahibim Cevaplarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
|
Cevap verebilecek hayırseverler arıyorum :=)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432914
Karma etkisi: 2605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260227
|
üniversitede programlama öğrendim diyen varmı ??
herşeyi kendi emeklerinle öğrenirsin üniv sana sadece + kazandırır. programlama öğrenmek isteyen insan bir yerden başlamalı Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=468586 web programlama mı yapıcaksın bilgisayar programlama mı ? ona göre hazırlan bence bana kalırsa bilgisayar programcılığı çok daha iyi visual basic den başla yada delphi ? web programlama daha çok artık günümüzde tasarıma giriyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
Yukarıda da belirttiğim gibi sistem programcılığı web'i boşver be abi :=)) Sistem yani senin veya herkesin deyimiyle bilgisayar programcılığı :=)
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432914
Karma etkisi: 2605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260227
|
Alıntı:
özel eğitimli kurslar var paran varsa oralara git okulda pek iyi öğrenemezsin ucundan gösteriyolar devamını sen getiricen en önemli şeyde merak sürekli merak ediceksin ve ona göre programlıcaksın he bu arada yok hacker olcam keylogger yapcam parayla satcam felan hayalin varsa hiç başlama saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
Kurs işi Eylül'e kadar yaş :=) Onun dışında kendi çabamla özellikle yazın yaparım yapacağımı
![]() Yok be ne keylogger'i onu bunu satması ) Bildiğin programcı olmak için uğraşıcağım )Düzenleyen RuyaMasteR : 20-03-2011 at 23:49. Sebep: Yanlış yazım vardı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
|
Son olarak ne ile başlamamı önerirsin net bir cevap vermek gerekirse..?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
Hayır. Düz lise. Ama küçük yaşlardan beri ilgim ve alakam hiç eksilmedi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
Orasından sonrası sana kalmış hedefinde gelecek için ne planların varsa ona yönelmeni tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
|
donanım bölümünde hiç bir s..km olunmuyor malesef anca teknik servis aklıma geldikce neyse
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
|
Yazılıma yönel.. Neyse evet beyler yardımlarınızı bekliyorum.. Hâlâ istediğim cevabı tam olarak almış değilim..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527295
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 122
|
C++ veya Python dilleriyle ilgilenmeni tavsiye ederim. Madem sistem yazılımlarıyla ilgileniyorsun. Özellikle Python dilini kendi başına netteki dökümanlarla çok rahat öğrenebilirsin. Bilgisayar Müh. okuyacaksan öğreneceğin tek dil C dir. Gerisi göstermelik. Arkadaşlar ünv. de programlama öğrenilmez derken doğru söylemiş.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=468586 C++ uğraştırır biraz ama hem sistem hem oyun için gerçekten iyi bir dildir. C++ öğrenmen PHP öğrenmenide kolaylaştıracaktır. Python dersen o zaten neredeyse platform bağımsız bir dil diyebilirim. Linux, Windows, Symbian gibi işletim sistemleri için oyun ve yazılım geliştirebilirsin. Ayrıca python web tabanlı olarakta çalıştırılabilen yani web siteside yapılabilen bir dildir. Son olarak python oldukçada seri çalışır ![]() Bunların dışında işe ticari bakacaksan ve veri temelli ticari yazılım yapacaksan (web yada local) C# tavsiye ederim. Ben C# cıyım şahsen ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
|
Yardımlarınız için teşekkürler
) |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Assembly ve X86 Programlama [Temel Assembler Bilgisi]-[Önemli] | TheVikinGs | Assembly | 9 | 14-04-2010 14:54 |
| Hangi Uzantı Hangi Programla Açılır? | Baturay Mavi | Resimli Program Anlatımları | 31 | 09-12-2009 18:17 |
| Hangi Programlama Dili? | seybat | Anket | 15 | 06-10-2007 09:48 |
| mobile s60 hangi programlama dili | rewshenbir | Visual Basic | 11 | 08-04-2007 22:31 |
|
|