Hard Diskimden erişilemez hatası alıyorumeski bozulan bilgisayarımdan cıkardıgım hard disk i herhangi bir bilgisayara takmaya calistigimda asagidaki hatayı alıyorum.Disk aygıt yoneticisinde sorunsuz olarak calisiyor gozukmesine ragmen diski bolumlerine tıkladıgımda erişim yapamiyorum. caps alamadım print
Konu odessa tarafından açılmış, 761 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hard Diskimden erişilemez hatası alıyorum konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 761. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16640
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -4987
|
eski bozulan bilgisayarımdan cıkardıgım hard disk i herhangi bir bilgisayara takmaya calistigimda asagidaki hatayı alıyorum.Disk aygıt yoneticisinde sorunsuz olarak calisiyor gozukmesine ragmen diski bolumlerine tıkladıgımda erişim yapamiyorum.
caps alamadım print screen tusu bozuk Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=321237 F:\ erişilemez. Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda. yukardaki uyarıyı alıyorum 3 e bolunmus sabit diskimin hangi bolumune tıklarsam tıklayım..ve yine bolumlere sag tıklayıp ozelliklere baktigimdaa Kullanılan alan 0 bayt Boş alan 0 bayt Dosya türü RAW Aygıt durumu:Bu aygıt düzgün calisiyor. Sorun nedir anlayamadım yardımcı olabilrmisinizzz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
Hard diski (F:\) NTFS formatında biçimlendir...
Bilgisayarımda F:\ nin üzerine sağ tıkla biçimlendir seçeneğini seç orada dosya sistemini NTFS seç ve biçimlendirmeyi başlat. diğer bölümler için aynı yolu takip et... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|