harddisc kopyalama yardımımerhabalar.. benim bilgisayarımda 200Gb ve 80 Gb olmak üzere iki tane harddisc var. 200 olanda ki bilgilerin başka bir hdd e kopyalanması gerekiyor.Ancak diğeri özel olduğu için kasayı veremiyorum. Bu
Konu ekinella tarafından açılmış, 257 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
harddisc kopyalama yardımı konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 257. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #170543
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhabalar..
benim bilgisayarımda 200Gb ve 80 Gb olmak üzere iki tane harddisc var. 200 olanda ki bilgilerin başka bir hdd e kopyalanması gerekiyor.Ancak diğeri özel olduğu için kasayı veremiyorum. Bu kopyalama işi nasıl olur, ben yapabilirmiyim ? yada 80gb olandaki bilgileri görmeden başkası yapabilir mi ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Alıntı:
Harddisk sifreleme programi var ama tam sorununu yazarsan sevinirim.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #170543
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hayır satmıyorum ama 200gb 'dan kopyalanan işyerinin diğer şubesine gidicek
benim sorduğum bu kopyalama işi nasıl olur , ne yapmam gerekiyor. Kendim yapmak istiyorum.Başkasına güvenemem diğer harddisc tekiler yüzünden yada diğer 80gb olanı nasıl şifrelerim ? Böyle işte ... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|