Harici harddiskte birleştirmeArkadaşlar selam. Pc.me yeni bir hdd alıp eskisini de harici gibi kullanıyorum ancak, eski diskim (yani şu anki harici harddiskim) c ve d gibi iki bölüme ayrılmıştı. Şimdi ise bunu
Konu athenon tarafından açılmış, 1355 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Harici harddiskte birleştirme konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 1355. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80201
Karma etkisi: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4122
|
Arkadaşlar selam. Pc.me yeni bir hdd alıp eskisini de harici gibi kullanıyorum ancak, eski diskim (yani şu anki harici harddiskim) c ve d gibi iki bölüme ayrılmıştı. Şimdi ise bunu pc me bağladığımda doğal olarak iki ayrı bölüm olarak görüyor. ama ben eskisi gibi tek bölüm haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
bilgisayarıma sağ tıkla "Yönet -> Disk yönetimi" takip et... orada harici diskine ait iki bölümün üstüne sağ tıklayarak "bölümü sil" ve "mantıksal sürücü sil" seç... iki sürücüyü de sildikten sonra tekrar sağ tıkla ve ayrılmamış bölümde mantıksal sürücü oluştura tıklayıp oluşturduğun bölümü etkinleştirip formatla...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=320693 daha önce de benzer bir soru yöneltmiştinforuma. konuya ordan devam edebilirdin... konu kalabalığı yapmaya gerek yok... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80201
Karma etkisi: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4122
|
cevabın için teşekkürler de her sorumu aynı konu başlığı altına yazarsam da bu sefer cevap alamayabilirim arada kaynar gider diye düşündüm
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|