Harici HDD HataMerhaba arkadaşlar,Harici Hdd ye Bilgisayarımdan girdiğimde tıkladığımda şu hatayı veriyor: http://i56.tinypic.com/2eai6vm.jpg Çözümünü bilen var mı ? :S Virüs programıyla(MicrosoftSecurityEssentials) taradım kaç kere bişey bulamadı :S Harici Hdd yeni 3 ay
Konu Boss+ tarafından açılmış, 149 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Harici HDD Hata konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 149. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #225902 Yer: tekirdağ
Karma etkisi: 9958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 995292
|
Merhaba arkadaşlar,Harici Hdd ye Bilgisayarımdan girdiğimde tıkladığımda şu hatayı veriyor:
[IMG] http://i56.tinypic.com/2eai6vm.jpg [/IMG] Çözümünü bilen var mı ? :S Virüs programıyla(MicrosoftSecurityEssentials) taradım kaç kere bişey bulamadı :S Harici Hdd yeni 3 ay falan oldu alalı Samsung marka. Yardımcı olursanız sevinirim.. Saygılar.. Düzenleyen Boss+ : 16-05-2011 at 21:37. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Harici hddnin rootunda Autorun.inf var. En basit yöntemle herhangi bir sıkıştırılmış (.rar) dosyanı çift tıklayarak aç. Dosya menüsünden sürücü değiştire tıklayıp Harici sürücünü seç ve autorun.inf dosyasını sil. Veya Usb Disc Security programını kur sonrasında harici hddni tak o bulur silersin
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #225902 Yer: tekirdağ
Karma etkisi: 9958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 995292
|
Alıntı:
Tekrar teşekkür ederim.. Usb Disk Security'i indirmeden yaptım. Rar'lı dosyanın içinden autorun.inf bulup sildim ve çözüldü.. Saygılar.. Düzenleyen Boss+ : 16-05-2011 at 21:34. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Maddi sıkıntı yaratan 6 hata! | dildem | Genel | 0 | 09-12-2010 02:01 |
| Sxe Her türlü hata Çözümü =) | Ezio Auditore | Counter Strike | 1 | 27-11-2010 09:33 |
|
|