harita öyle olmaz böyle olur:Dyorumsuz:D http://img207.rockyou.com/imagehost/4/4924/4924655/4924655_9b796e951193180728_m.jpg
Konu _BaCKDOoR_ tarafından açılmış, 1357 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
harita öyle olmaz böyle olur:D konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1357. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
yorumsuz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
daha güneydoğuyla başedemiyoruz.. antalya'da, trabzon'da , aydın'da gezdiğin gibi, oralarda gece saat 2'de 3'te gezemiyorsun da..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=171020 bir de o haritadaki yerlerle mi başedicez?? orada yaşayan kürtlere vatandaşlık verip, onların bizim ülkemizde ellerini kollarını sallaya sallaya gezmelerine müsade mi edicez?? önemli olan coğrafi büyüklük değil, nitelik olarak büyüklüktür.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Alıntı:
ben paylaştım sadece ya bu bi nispet gibi yapılmış ama bende sana katılıyorum ama şunuda düşünmek lazım oralar bizimken neden onlara verildi insanları yaramaz ama petrolümüz olurdu dicemde dilim varmıyo kendi petrolümüz var çıkarmıyoz musul kerkük bizde olsa o petrolleride çıkaramazdık biz galiba neyse ülkemiz bize yeter dediğin gibi japonyada ufacık ama dünyaya yeri geliyo kafa tutuyo önümüze bakalım biz yeni nesiller canavar gibi geliyoruz demek geliyo içimdende diyemiyorum galba![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #141781
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 72
|
arkadslar buna benzer daha buyuk bir harita! yıne wardom da yayınlandı ama ne hıkmetse harıtada mısıra kadar her yer wardı bır tek israil!!! buyuk turk sınırları ıcınde yoktu! haritayı yapan arkadasımız anlasılan yahudılerden ya korkuyordu yada yahudi yaltakcısı ıdı kı israili buyuk turk haritasına ekleyememişti!!! hatta haritada ki buyuk turkıyenın resmi de turquaz rengiymiş! neden cunku turquaz turk kelimesinden gelme imiş.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=171020 arkadaslar bu harita elinde olan bana pm atabilirmi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140016 Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6421621
|
Doğru teşhis edilmeyen hastalığın, tedavisi de olmaz. Deve hendeği atlasa bile. Açıkça, dürüstçe, korkmadan ve Türkiye adına, Türk Milleti için doğru teşhisi koyalım. Koyalım ki, işimiz biraz kolaylaşsın.
Sorun, Sevr planları. Malum, “Büyük Kürdistan” , “Büyük Yunanistan/Pan -Elenizm” “Büyük Ermenistan”. Bunlara “Büyük İsrail” de ilave oldu. Hepsi de bizden vatanımızı istiyor. İyi de, bugünkü dünyada bu planların gerçekleşmesi mümkün mü? Devletlerarası hesapların, insan ömrünün zaman dilimlerini aştığını bilmez, başınıza gelen felaketleri gördüğünüz halde tedbir almaz, ana kaynak yerine maşalarıyla oyalanır veya yanlış hedeflere yönelirseniz, elbette mümkün. Hele, tarih şuurundan mahrum olarak, sizden vatanınız ve egemenliğiniz gibi hayati konularda talebi olanlara, kurnazlık yaptığınızı zannedip, “sıfır düşmanlık” veya “stratejik dostluk” siyaseti güderseniz vay halinize. İşte “Büyük Kürdistan” 1. sıraya oturtuldu bile Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=171020 Arkadaşlar; Milli sınırlarımız içindeki terörü bir temizleyelim. Coğrafi olarak büyümekten ziyade Türk dünyası ile birlik ve beraberliğimizi kuralım. Manevi olarak sınırlarımızın ne denli genişlediğini göreceğiz o zaman.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73734
Karma etkisi: 33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2788
|
gerçketen yorumsuz bir harita
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99229 Yer: uAslan
Karma etkisi: 680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 67134
|
biz kendi topraklarımıza sahip çıkalım yeter fazlasında gözümüz yok kimsenin de gözü olmasın göz dikenin gözünü oyarız ...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #118530 Yer: kocaeli
Karma etkisi: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29788
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55546 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22588
|
süper bir harita ama tarih kitaplarını açın bakın eski osmanlı imparatorlugunun topraklarına
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
Alıntı:
Çünkü israildeki şerefsizlik hastalığına yakalanmış insanların ülkemde dolaşıp ülkemdede rahatsızlık yaratacaklarını bilmek benim kanıma dokunur.Bakınız zaten tarihtende bunlar açıkça görülmektedir.Fazla söze lüzum yok...O haritayı görmedim ancak bu haritada meta'ya pek katılmıyorum çünkü eğer Türkiye Cumhuriyeti bir devletse oralarda huzuru sağlayacaktır.Osmanlı'da olduğu gibi.Nereye gittiyse oraya huzur verdiği gibi... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1749 Yer: BAŞKA İSTANBUL VARMI
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2708
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
En iyi savunma saldırıdır diye boşuna dememişler.Yıllardır ırak,yunanistan,ermenistan vb. gibi ülkelerin yaptığı gibi biz bu haritalarla ortalarda dolansak şimdi biz onlarla uğraşacağımıza onlar bizimle uğraşıyor olacaklardı.Sizi bilmem ama benden tam destek!
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #136127
Karma etkisi: 6
![]() ![]() Karma: 173
|
Alıntı:
?bence şuan kı topraklarımı bu halde olsa daha iyiydi ki ATATÜRK de topraklarımızı bu hale getirmek istiyordu.. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
Alıntı:
ben kendi adıma söyleyeyim.. ben gidemiyorum.. benim topraklarımda can güvenliğim yok.. zaten elimizdekilerle başedememişken baska toprağa da gerek yok.. yukarıda da yazdım.. biz oraları alalım da, oradaki insanlar, ellerini kollarını ve değişik organlarını sallaya sallaya istanbul'a , antalya'ya vizesiz gidebilip oraların da suç oranını daha da arttırsın mı?? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64474 Yer: West Coast
Karma etkisi: 10116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
Alıntı:
Yani Bu Kadar Kötülemeye Gerek Yok, Ben Batman'da Doğdum Büyüdüm. Şuan Samsuna Gitceğim İçin Batman'a Geri Döndüm (İzmir) Yani Ben Gece 2-3 Değil, Sabaha Kadar Gezebiliyorum..(Sivil Polis Kontrolü Haric) İyi Forumlamalar.. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|