HatirlatmaTAYYİP ERDOĞAN VANDA KİLİSELERİN BAKIMINI YAPTIRIKEN İSTANBUL KASIM PAŞADA BİR KURAN KURSU YIKTIRMIŞTI ŞAHSEN BEN BU OLAYA KADAR TAYYİBE SEMPATİ BESLİYORDUM AMA BAZI YERLERDE İSLAMA KARŞI TAVIR ALIYOR:mad: BUNU YANINDA
Konu ..:KING:.. tarafından açılmış, 241 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105314
Karma etkisi: 770
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 76471
|
TAYYİP ERDOĞAN VANDA KİLİSELERİN BAKIMINI YAPTIRIKEN İSTANBUL KASIM PAŞADA BİR KURAN KURSU YIKTIRMIŞTI
ŞAHSEN BEN BU OLAYA KADAR TAYYİBE SEMPATİ BESLİYORDUM AMA BAZI YERLERDE İSLAMA KARŞI TAVIR ALIYOR BUNU YANINDA AB YE GİREBİLMEMİZ İÇİN DIŞARIDAN ARSA ALIMINA İZİN WERİLDİ ELİN İSRAİLLİSİ GELİP ALLHIN DAĞINA 300 MİLYAR PARA WERİYORMUS BU İŞİN İÇİNDE BİR İŞ WAR Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=158775 (TABİ 500 MİLYAR DOLARLIK BORÇTA CABASI) |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78086 Yer: Keşke Kuzey Iraq Olsaydı !!
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2513
|
lütfen kaynak vererek konu açalım...az önce de bi konu açmıştın peker çöpe attı konuyu...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
Değerli arkadaşım Akar.
Siyaset bölümünü tıkla,sıralamada en üst trafta yer alan konu başlıklarından kurallara ve yapılması gereken hareket tarzlarına bir göz at,sonrasında konu açarken nelere dikkat etmen gerekiyorsa o maddelere uyarak yeni paylaşımlarda bulun sevgili arkadaşım. Ve lütfen bir kez daha ikaz ettirtme kendini. Saygılarımla. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|