Hd Destekli Plazma / Ps2 / Baglantı HakkındaArkadaşlar konunun dosru yerde olup olmadıgı bilmiyorum inş yanlış bi yere açmamamışımdır şimdiden özür diliyerek sözüme başlıyıcam.... Bildiginiz gibi Hd destekli monitörlerde baglantı yapmak için artık skat girişinin kalkmıştır....En azından
Konu AizHen tarafından açılmış, 1482 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hd Destekli Plazma / Ps2 / Baglantı Hakkında konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1482. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşlar konunun dosru yerde olup olmadıgı bilmiyorum inş yanlış bi yere açmamamışımdır şimdiden özür diliyerek sözüme başlıyıcam....
Bildiginiz gibi Hd destekli monitörlerde baglantı yapmak için artık skat girişinin kalkmıştır....En azından benim aldıgım monitörde yok...Yapamadıgım şey evdeki Ps2 yi monitöre baglıyapıyorum.....Monitörün markası Sony yüksek kalite vermesi için almıştım bunu....Oyunlarda kaliteyi artırmak için...Ps3 de direk baglantı verilmiş kablosuda var....Fakat ps2 takmaya çalıştıgımda kablosu yok yani gişiri skat lada olmadıgı için baglanmıyor....Fakat bazıları bir yöntemi oldugunu söyledi...Fakat bunu söyleyenlerde yöntemin ne oldugunu bilmiyorlar.... Hd monitörü verirken yanında skat girişlerini taka bilecegim bir kabloda verdiler....Fakat bunu taktıgım zamanda sinyal yok diyo....Ses kablosunu çıkartıyorum olmuyo....Dvd de Hd girşi oldugu için Dvd monitöre baglanıyo....Dvd yi Ps2 ye baglıya biliyorum ordan da geçiş yaparak Dvd ekranında Hd özelligini açarak Ps2 nin görüntüsünü monitörden almaya çalışıyorum...Fakat yine sinyal yok baglantı yok yanlış donanım gibi şeyler gösteriyo.... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=176919 Yardım ede bilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler....Saygılar.... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Bildiğim kadarı ile bu bağlantı için normal skart çıkışını s-video çıkışına çevirip monitöre bu şekilde giriş yapıyorsun. Bendede var PS2 bu bağlantı az kafamı kurcalamamıştı zamanında tv-uydu-ps2-dvd-pc'yi biryerde toplayıp monitör masrafından kurtulmak için düşünmüştüm |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
|
İşte kardeşim bu yüzden s-kat girişi yok o yüzdne baglayamıyorum....Arkasındaki girişler hakkında verecegim tek bir bilgi var...Oda HD çıkışının bulunması oraya küçük bir kablo giriyo...Fakat o kablonun birisini ps2 ye takamıyorum bir tarafı plazmaya bir tarafı ps2 ye olmuyor...Fakat ps3 de bu özellik var....Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Benim scart'tan kastım. Bazı scart çıkışları var s-video girişine çeviriyor. Ps2 ' nin çıkışlarını scart/s-video çeviricisine, burdan s-video kablosu ile varsa tv nin s-video girişine bağlamaktı. Ama dediğine göre s-video girişide yok tv de |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
|
VBallaha kardeş çok degişik bişey bu...Fakat yinede saolasın yardımcı oldun saol.....Sorunu düzeltmeyi başardım....Bi kabloyu kestim diyerine bagladım....Skatı takacak bir giriş satın aldım halettim tekrar teşekkürler....SAYGILAR....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Bugün bende bunu araştırdım ve satıcı "bunun için Hd'ye çeviren bir aparat olduğunu, normal ps2 den plazma'ya geçiş yapan bir kablo olduğunu" söyledi Aparatın kendini görmedim elinde yoktu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
Heheheh ugraşların için saol kardeşim benim....Gerçekten baya bi ilgilenmişsin saol....Flood olmazsın başlık kapatılsın....Saygılar...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|