hdd disk yüzeyinde hasar görünüyor nasıl düzeltirimarkadaşlar acil yardım hdd disk yüzeyinde hasar görünüyor nasıl düzeltirim. -hdd marka segaget-baracuda 40 gb. -yaptığım işlemler:scandisk taraması,fdisk,hdd.nin web sitesinden disk wizard proğramı ile tarama ve yine aynı siteden iki
Konu cros1135 tarafından açılmış, 999 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
hdd disk yüzeyinde hasar görünüyor nasıl düzeltirim konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 999. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #705
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar acil yardım hdd disk yüzeyinde hasar görünüyor nasıl düzeltirim.
-hdd marka segaget-baracuda 40 gb. -yaptığım işlemler:scandisk taraması,fdisk,hdd.nin web sitesinden disk wizard proğramı ile tarama ve yine aynı siteden iki diskete sığan programı ile tarama yaptırdım bir sonuç alamadım yanlız disk wizard programında partion ile ilgili iki seçenek var bunları aktif edemedim bu konudada bilgisi olan var ise yardımını bekliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
Eğer fiziksel bir hasr varsa bunu duzeltmen tabi ki imkansız ama bazen statik elektrk yada manyetik etkilenme gibi etkiler sonucu fiziksel olmayan bozulmalar oluyor bunlar fdisk yada partitionmagic gibi programlarla silip yeniden formatladıgında duzeliyor segatein sitesindeki programda buna benzer bir iş yapıyor 0 yazdıgın zaman master diski siliyor 1 yazıncada slave olanı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38014
|
bence yapılacakları yapmışsın tek çaren garantisi varsa garantiye göndermen hdd yi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14146
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 16
|
dayı hasar yüzeyde olduğu için düzeltmen imkansız garantisi varsa garantiye gönder!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
seagetin sitesinden disk vizardı indirdim dikatte çektiğim proğramı çalıştırdım xp format biçimini kullandıktan sonra 40 gb oldu 32gb sorunu aşmış gibi ğörünsede yine veriştirdi zorbela tekrar xp yi kurduktan sonra bios.unu güncelledikten sonra anakartın dirver.lerinide güncelledim şimdi stabil çalışıyor.bu çeşit aksaklık yaşıyanlara duyurulur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
seagetin sitesinden disk vizardı indirdim dikatte çektiğim proğramı çalıştırdım xp format biçimini kullandıktan sonra 40 gb oldu 32gb sorunu aşmış gibi ğörünsede yine veriştirdi zorbela tekrar xp yi kurduktan sonra bios.unu güncelledikten sonra anakartın dirver.lerinide güncelledim şimdi stabil çalışıyor.bu çeşit aksaklık yaşıyanlara duyurulur.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40081 Yer: in my CodeS
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 107
|
Norton Disc Doctor (NDD) Programını Denemeni Tavsiye ederim.
Hiç Olmadı Partition Magic Programıyla Hard-disk'in Boot bölümünde Hasar yok ise.. Hasarlı Bölümü Görülmez Hale Getirebilirsin. Böylece Sorundan Kurtulabilirsin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=27605 Ve Scandisk Yapmamanı Tavsiye ederdim yapmamış olsan ![]() Böyle Durumlarda Hard-diski Ne kadar Çok Çalıştırırsan Diske O kadar çok Zarar Verirsin. 1 badsector varken çalıştırılmış Sacandisk ile bunu 100lerceye ulaştırabilirsin. Kaş Yapıyorum derken Göz Çıkartmak ![]() Programları ismiyle download.com adresinde aratırsan indirebilirsin... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19277 Yer: istanbul
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41568
|
bad sector....işin zor yayıldıkca yayılcak meret..içten içe yiycek hardiskini...can çekişiyor...iki mermi sık sevap işle oda kurtulsun sende...git sonra yenisini al zaten 40 gb...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|