HDD Gormuyor / KayboluyorYaklaşik 3 ay önca exa.com.tr den 2Tb WD HDD aldim. HDD ilk başlarda hiçbir Problem yoktu. ancak 1 ay Flan gectikten sonra Kaybolmaya başladi. Bu gittikce artti ve komple gitti.
Konu fearless19 tarafından açılmış, 76 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
HDD Gormuyor / Kayboluyor konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 76. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388974 Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563823
|
Yaklaşik 3 ay önca exa.com.tr den 2Tb WD HDD aldim. HDD ilk başlarda hiçbir Problem yoktu.
ancak 1 ay Flan gectikten sonra Kaybolmaya başladi. Bu gittikce artti ve komple gitti. Gecen hafta HDD yi grantiye gonderdim. HDD yi geri gonderdiler yapılan işlemlerde Test OK yaziyor. Şimdi HDD bagliyorm gene ayni sorun bir geliyor bir gidioyr. Ancak PC de birde 1 TB WD HDD war onu cikartigim zaman hiç bir sorun kalmıyor. HDD yi cok iyi bir şekilde goruyor. İçinde sistem olmadigi için 6-7 Defa yeniden başlattim her defasinda sorunsuz bir şekilde gordu. Wİndows xp Format ekranindan Bolumlerde ayirdim sorunsuz şekişde oldu.... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=513392 Bu sorun neyden kaynaklaniyor. PSU yetmiyordur diyerekten Ekran akrtini cikartim OnBoard tan kullaniyorum ama bişey fark etmiyor. SATA Guc kablolari ayni kablo uzerinden geliyor die 4Pin cikişa Ek SATA bagladim ama gene ayni. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
anakart ile alakalı bir problem olabilir bios guncellemeyi deneyebilrsin,ayrıca gormuyor derken bios ta mı görmuyor
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|