Her yeni sayfa açıtığımda kullanıcı adı şifre istiyorSevgili wardom adminleri wardom icerisinde gezinirken her yeni sayfa açılışımda kullanıcı adı şifre istiyor.Sebebi nedir acaba?
Konu vespula tarafından açılmış, 139 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #564392
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sevgili wardom adminleri
wardom icerisinde gezinirken her yeni sayfa açılışımda kullanıcı adı şifre istiyor.Sebebi nedir acaba? |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Hesabınıza girdikten sonra otomatik tanımlama seçeneğini seçiniz bunun nedeni seçmişi silme otomatik olarak seçilmiş olabilir o sizin web browser ayarlarınızdan kaynaklı bir durum
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #564392
![]() Karma: 10
|
başka tarayıcı ile de denedim.bu sefer de yeni mesajlar kısımında bazen bir bazen 3 mesaj gösteriyor.Sitede bir sıkıntı yoktur umarım
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| yeni kullanıcı sorunu? | damaT9 | Yardım | 1 | 25-09-2008 13:28 |
| Frontpage şifre istiyor | hortlabak | Webmaster Genel | 2 | 29-08-2007 13:59 |
| pc de kendi kendine yeni kullanıcı açılmış... | huzyin | Yardım | 3 | 09-01-2006 20:00 |
|
|