Herkese merhabalarÖncelikle uzun zamandan beri wardomu takip ediyorum pc işlerine çok meraklıyımdır.Özellikle hack işlerine :)Kısada olsa bir yol ilerledim ama artık her forumda aynı bilgiler sakız gibi ordan oraya taşınıyor bu
Konu yazan tarafından açılmış, 310 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #499094
Karma etkisi: 203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20157
|
Öncelikle uzun zamandan beri wardomu takip ediyorum pc işlerine çok meraklıyımdır.Özellikle hack işlerine
Kısada olsa bir yol ilerledim ama artık her forumda aynı bilgiler sakız gibi ordan oraya taşınıyor bu yüzden 1st Class üyeliği almaya karar verdim okuğum konular sayesinde en güncel bilgilerin orda paylaşıldığını anladım.Fakat 1st Class'da merak ettiğim tek konusu warloggerı Okuduğum yazılara göre antilere kolay kolay yakalanmıyormuş ama artık günümüzde deep Freeze gibi bir program var acaba warlogger bunuda geçebiliyor mu ? En çok bunu merak ediyorum..En kısa zamanda 1 yıllık 1st Class üyelik ücretimi yatırıp 1st Class olmak için heyacanla bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490097
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 86882
|
Alıntı:
İsabétLi bi karar vérmişsin Emin oL pişman oLmazsın1st CLass hérzaman için ayrıcaLıktır ![]() Şimdidén H géLdin Aramıza ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199883
Karma etkisi: 1160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115557
|
Evet Antilere Kolay Kolay Yakalanmıyo Bu Özelliğiyle Tek ( Denenmiştir
) 2. Dostum Deepfreeze Kafana Takmana Gerek yok Bu devirde öyle programları cafe tarzı yerde kullanılıyo evde kullanan ancak paranoyak olabilir sözüm meclisden dışarı tabii |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
wardomu 1yıldan beri takip ediyorum..ama üyeliğim yoktu.Dediğim gibi her foruma girer çıkar yeni neler var neler çıkmış nelere gelişmiş takip ederdim.İsim vermek isterdim fakat reklam olur diye vermek istemiyorum internette 3-4 tane forum takip ederim bunların başında wardom vardır zaten.Aktan sana gelicek olursam deep freeze neden kullanıyolar biliyormusun ? Aslında çok basit artık insanlar antilere güvenmiyorlar ve herhangibi packlenmiş bir dosyaya bile uyarı verebiliyor.Bunu anlamayan insan virüs sanabiliyor.O yüzden çoğu insan deep freeze yöneliyor.Nitekim bahsettiğimiş olduğum warloggerda yakanlımıyor antilere ama demek ki deep freeze işe yarıyor
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Fakat deep freeze programına o kadar güvenme.. Bazı virüsler var deep freeze bile işe yaramaz..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Ben zaten deep freeze güvenmem.Ama warlogger için sordum mesala kurbanlardan birine yedirdim diyelim adamda deep freeze var adam rest atıktan sonra gidicek benim keyloggerım bu yüzden sormuştum bi önlemi var mı diye warloggerın ?
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|