HerŞeye KÖtÜ Yanindan Bakmayinyüzyıllardır katliamları kınıyorsunuz............. peki katliyamları iyi yanını düşünmediniz? kutuplardaki buzların erimesinin ana sebebi dünyadaki İNSAN FAZLALIĞIDIR 1500 yıllarda dünyada veba salgını çıktı ve dünyanın 6 da 1 ri öldü HİTLER
Konu hacker-inside tarafından açılmış, 1120 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
HerŞeye KÖtÜ Yanindan Bakmayin konusundaki toplam yorum: 22, okunma sayısı: 1120. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
yüzyıllardır katliamları kınıyorsunuz.............
peki katliyamları iyi yanını düşünmediniz? kutuplardaki buzların erimesinin ana sebebi dünyadaki İNSAN FAZLALIĞIDIR 1500 yıllarda dünyada veba salgını çıktı ve dünyanın 6 da 1 ri öldü Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=76202 HİTLER yağudileri katlaetdi Saddam kendi insanlarını öldürdü ingilizler kzıl derileri öldürdü(amerikalılar aslında ingilizdir.) balkanlarda yüzlerce müslümanları öldürüldü amerikalılar ıraklıları soykırıma uğratıyor amerikalılar vietnamda ki insanları nedensiz yere öldürdü israil filistindeki insanları öldürüyor ERMENİLER TÜRKLERE SOYKIRIMA UĞRADI kurtuluş ve 1.dünya savaşında 1 milyondan fazla insanımız öldü eğer bu öldümler olmasaydı dünyada milyarlarca insan yaşardı (düşün 1milyar nüfüslü israil) ve bu milyonlarca insanın yarattığı karbondioksit gazı çok dan yeryüzündeki buzları eritmişti ve biz suda yüzeridk herşeye kötü yanından bakjmayın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64194
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 54
|
belki dediklerin doğru ama bakış açın insancıl olmaktan çok uzak ben eğer kendi hayatım için bunca insanın ölmesine iyi yönüyle bakarsam insan olmaktan çıkarım ve gerçekten insan değilsem yaşamamın bir anlamı yok demektir bilmem kim ne düşünür ama şunu söyleyeyim bu kadar insanın ölmesine iyi bir şekilde bakmak benim tarzım değil
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
Bilimsel bir bakış açısı bu benzer bir şeyi bir arkadaşlar arasında konuşuyorduk konuyu ben açtım.Dayak yiyordum.İnsanımızın bilimsel bakış açısı zayıf.Allah ne derse o olur bizler sadece vesileyiz.Bir oto kontrolün olduğu unutulmamalı.Depremlerde doğal bir ayıklama sistemidir.Kimin başına geleceği bilinmez.Ama bunlar olmasa dünya yaşanmaz olurdu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
kardeş belki bilimsel olarak haklısın ama allah öyle güzel bi düzende yaratmışki kahinatı dünyadaki su oranı ve gaz oranları hiç değişmiyor.İnsanlıktan çok uzak bi düşünceydi.Bana kalırsa bencillikten başka bişey değil dediğin.Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
BİRİLERİNİN YAŞAMASI İÇİN BİRİLERİNİN ÖLMESİ GEREKiyor Düzenleyen hacker-inside : 17-07-2006 at 12:41. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
zaten ilerde toprak için değil-petrol için değil bütün dünya
TEMİZ SU İÇİN SAVAŞ YAPACAK |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
Meraklanma zora gelince bilim adamları temiz su üretmek için çalışmalara başlayacak ve şimdiki yaptıklarından pişman olacaklar
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616
|
savaşlar, kıtlıklar, salgın hastalıklar kısacası felaketler insan nüfusunu dengeliyor haklısın ama biraz kaba bi yaklaşım olmuş yinede ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7810
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
öncelikle birşeye iyi yada kötü yanından bakmak kavramı olaya göre değişir, uzaktan herşey insana güzel hoş tatlı gelir ama o olayı yaşayan biriysen yada yakınındaki yaşamışsa o olaya iyi yanından bakacağını sanmıyorum, saydığın olaylar içerisinde bi yakınını kaybettin mi? bi akraban yada sevdiğin bir kişi bi katliama soykırıma mağdur gitti mi? kendini o ailelerin yerine koydun mu? yada basitinden sana haber izliyor musun yada gazate okuyor musun diyeyim. ölüm şekli vardır ölüm şekli vardır, kutuplardaki buzların erimesini durdurmak için katliam mı yapılsın diyosun? iyi tarafı bumu? yıllar boyunca yapılan bütün savaşların sebebi buzların erimemesini sağlamak mı? ermeniler Türklere soykırımamı uğradı? bunu neye ve hangi kaynağa göre yazabiliyorsun?
kişisel bir karşı görüşürm yok kimliğine fakat izlenim olarak seni nazi sempatizanı olarak görüyorum imzandan bunu anlıyorum, fakat hitlerle Atatürk'ü aynı kefeye koyma gafletinde bulunma derim, yüzyıllar boyunca kötü benimsenen yahudileri katletti diye o adamı kahraman yapmayın imzanızda yada avatarlarınızda simge yada işaretlerini kullanmayın, eğer birşeyler yapmak istiyorsanız önce bilgi sahibi olun o yazdığınız israil filistini vuruyo yahudiler müslümanları öldürüyor bunların geçmişine bakın sebeplerine bakın, hitlerin geçmişini okuyun ve yahudilerin güçlenmesine nasıl temel attığını öğrenin ve böyle bir insanı lütfen ama lütfen Atatürk'le karşılaştırmayın benzetmeyin. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75910 Yer: Gazete bürosu- matbaa:)
Karma etkisi: 394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38544
|
bence yanlış bir paylaşım ne yani türkiyenin nüfusu 80 milyon olunca biz bu ülkeye sığmıyoruz 10 milyon kişiyi öldürün mü diyeceğiz
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
|
Tabiki türkiye için geçerli değil türkiye dışındakileri at gitsin bütün dünya bize kalır
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73553 Yer: istanbul
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 49
|
dostum bi kere ilk once şu ermeniler Türklere soykırıma uğradı lafina inanamiyorum
biz burda bu kadar konu aciyoruz o olayi tartisiyoruz sen gelmissin bize ne yaziyorsun amacin ne??? bizi iyice sinir etmek mi? ayrica cok sacma dusunuyorsun murder arkadisimiza sonuna kadar katiliyorum biraz mantikli ol bunlar tabiki senin dusuncelerin ama şu ermeni olaylarini unut gerçekleri gör artık!!!![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16470
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 12
|
Oncelikle hacker inside dusuncelerine saygim var ama sana katilmiyorum cok fazla hayal gucun var ya okudugun kitablardan etkilenmissin yada izledigin flimlerden Bize kaynak gosterirmisin neye dayanarak bu sekilde konusuyorsun???? Kaynak lutfen
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
DEDEM YÜCE ALMAN ORDUSUNDA 2.DÜNYA SAVAŞINDA TOPRAĞI UĞRUNA ŞEHİT OLDU DEDEMİN BABASI(DİĞER DEDEM) ERMENİLER TARAFINDAN FIRINDA YAKILDI,DEDEMİN BABASININ KIZ KARDEŞİ ERMENİLER TARAFINDAN YAKALANINCA KENDİNE TECAVÜZ EDİLMESİN DİYE KENDİNİ ÖLDÜRDÜ,DİĞER KARDEŞLERİ ERMENİLERİ ÖLDÜRDÜ |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|