home page im değişmiyor.kendi kendini homepage yapan siteyi bir türlü değiştiremiyorum. home pagei değiştiğimiz adres boşluğu aktif olmuyor. bu site kendini nereye kopyaladı? virus programı da bulmadı... yardım edin lütfen....
Konu şello tarafından açılmış, 1396 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
home page im değişmiyor. konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 1396. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #395059
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
kendi kendini homepage yapan siteyi bir türlü değiştiremiyorum. home pagei değiştiğimiz adres boşluğu aktif olmuyor. bu site kendini nereye kopyaladı? virus programı da bulmadı... yardım edin lütfen....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1079 Yer: sen
Karma etkisi: 17680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1767223
|
Registry hack ile internet explorer anasayfayı manuel değiştirmek için başlat /çalıştır / regedit yazın ve
"Start Page" anahtarını çift tıklatıp değiştirin. [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] Buradan değiştir. Olmazsa Devamı: |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
@orko o bir çözüm olabilir ama hala engelli kalır belkide aktif olarak çalışan bir uygulama da vardır.
@şello ilk önce çalışan uygulamayı kapatman gerekir. bu virüs kendini başlangıca eklemiş olabilir. orko şello benim nick kadar ilginçler...başlat/çalıştır/msconfig başlangıç sekmesindeki gereksiz olanları kaldır, hatta sadece antivirüs programı kalsın, istersen birde msn diğerlerini kaldır sonra bilgisayarı baştan başlat ve açılıştaki ciddi değişiklikler olabilir sorusuna tamam birdaha gösterme de. daha sonra engellemeyi kaldırman lazım başlat / çalıştır / regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel\HomePage Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=358934 bu adresi takip edip bunun değerini 00000000 olarak değiştir. artık engelleme kalktı. anasayfanı istediğin gibi değiştirebilirsin. virüsün örnek vb kodlarına bakmak isterseniz aşağıdaki konuda mevcut http://www.wardom.org/visual-basic-v...i-t214967.html Düzenleyen mbk_kbm : 12-03-2010 at 18:40. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|