hosttaki PHP dosyasının işlenmemiş halini gösteren program arıyorumhosttaki PHP dosyasının işlenmemiş halini gösteren program arıyorum ismini vermek istemediğim bir sitenin asp hostalar içi yaptığı CYBEREYE dosyası vardı buna benzer PHP dosyalarının hosttaki yolunu yazdığımızda oradaki PHP dosyasının
Konu slisyum tarafından açılmış, 348 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
hosttaki PHP dosyasının işlenmemiş halini gösteren program arıyorum konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 348. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #486623
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hosttaki PHP dosyasının işlenmemiş halini gösteren program arıyorum ismini vermek istemediğim bir sitenin asp hostalar içi yaptığı CYBEREYE dosyası vardı buna benzer PHP dosyalarının hosttaki yolunu yazdığımızda oradaki PHP dosyasının içergini yorumlanmadan olduğu gibi(kodlarını) gösteren script program shell bilen varmı
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478337 Yer: im seni
Karma etkisi: 7125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 712321
|
inşallah bulursun
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #359671 Yer: Ankara - Eskişehir
Karma etkisi: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43841
|
öyle bir program olacağını sanmam.
eğer varsa configurasyon / ayar dosyalarından database şifrelerini falan öğrenilir etrafta site diye birşey kalmaz ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #486623
![]() Karma: 10
|
asp hostlar için var ve dediğin amaçlar için kullanılıyor aspsitem portalının sitelerini kırardık bununla PHP için varmı merak ettim PHPP ayrı bir alem asp benzemiyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Dediğiniz olay 2005 yılında asp server'larda kullanılan bir yöntemdi permission ile engellenemiyordu direk kaynağı göre biliyordunuz ama php malesef bu mümkün değil
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|