Hotmail klasik sürümden tam sürüme geçmekHotmail klasik sürümünü kullanıyorum fakat tam sürüme geçmek istiyorum. Eskiden hotmail menümde Tam sürüme geçin diye bir yazı çıkıyordu fakat o yazı şimdi yok. İki saattir arıyorum bulamadım :) Birde
Konu tinanoglu tarafından açılmış, 1140 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Hotmail klasik sürümden tam sürüme geçmek konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 1140. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48064
Karma etkisi: 2071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 206456
|
Hotmail klasik sürümünü kullanıyorum fakat tam sürüme geçmek istiyorum.
Eskiden hotmail menümde Tam sürüme geçin diye bir yazı çıkıyordu fakat o yazı şimdi yok. İki saattir arıyorum bulamadım ![]() Birde bize gelen maillerin ipleri sadece tam sürümde görülüyormuş bu doğrumu ? Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #557014 Yer: ankara
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17791
|
Ben "Live Hotmail" 'in içindeki uygulamadan bahsediyorum.Tam sürüm kullanıyorsanız sayfanın altında solda "klasiğe geçin" diye bir link vardır.Klasik sürüm kullanıyorsanız "Gelen kutunuzda hızla gezinmek mi istiyorsunuz? Windows Live Hotmail hizmetinin tam sürümünü deneyin. (Üstelik ücretsiz.) " diye yazan bir link vardır.İkisi arasında fazla fark yoktur,sadece tam sürüm biraz daha hızlıdır...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|