HoUND PRoGRaMı İLe WeB HaCKBu konu daha once UzMaN arkadasımız tarafından acıldı ama linki meftaolmus o yuzden ben saglam linkle bi daha acıyorum kolay gelsin File: Hound_v3.0.rar DownloadLink: http://rapidshare.com/files/90099715/Hound_v3.0.rar ---------------------------------------------------------------------------------------------- hound programı ayarlara geliyoruz
Konu adlimahkeme tarafından açılmış, 1499 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
HoUND PRoGRaMı İLe WeB HaCK konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1499. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109977
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 547
|
Bu konu daha once UzMaN arkadasımız tarafından acıldı ama linki meftaolmus o yuzden ben saglam linkle bi daha acıyorum kolay gelsin
File: Hound_v3.0.rar DownloadLink: http://rapidshare.com/files/90099715/Hound_v3.0.rar ---------------------------------------------------------------------------------------------- hound programı ayarlara geliyoruz Hedef Dizin:c:\Belgelerim yazıyoruz diğer hiç bir ayarla oynamıyoruz çarpıya basıp çıkıyoruz.Tarayıcı modunda FTP yi işaretliyoruz ve yoğun ip aralıklarından birini veriyoruz mesela Türkiyede en yoğun ip aralığı 195.175.50.1 195.175.255.255 bu ttnet ip aralığırdır siz daha başka iss ip aralıkları taratabilirsiniz. İp tarama bittikten sonra belgelerime bakıyoruz sm.data diye bir dosya kaydetmişmi. Eğer böyle bir dosya kaydetmişse o dosya ftp.dat dosyasıdır.Ve web sitesiyle ilgili şifreler mevcuttur. Evet sm.data dosyasını bulduk. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=191072 Şimdi cuteftp programını download ediyoruz F4 basıyoruz önümüze import diye bir menü geldi. İmporta tıklıyoruz importtan belgelerime geliyoruz belgelerimdeki sm.datanın üzerine bir kez tıklıyoruz, aç diyoruz aç dediğimiz anda cute ftp programına o siteyle ilgili tüm bilgileri döktü. Site ftp.adresi site ftp şifresi. Connecte basıyoruz ve o siteye bağlanıyoruz. İstersek bu siteyi anında hackliyoruz. İstersek hostunu smartvhois le hostunu bulup ftp şifresini değiştiriyoruz. ve siteyi istediğimiz biçimde hackliyoruz. Daha önceden kendimize göre hazırladığımız bir index.htm dosyasını siteye yüklüyoruz. Sitenin içeriğini ister siliyoruz ister silmiyoruz. O tamamen sizin insiyatifinize kalmış. herkese kolay gelsin Düzenleyen adlimahkeme : 08-02-2008 at 12:13. Sebep: Link Yenilendi laf atanlar utansın.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #85395
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 10
|
linkin sağlam olduğundan emin misin...bir daha dene istersen...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşım upload yaparken dikkat edelim lütfen....Başlık açarken veya alıntı yaparken yazalım en azından saglam olup olmadıgını gözden geçirelim...Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111736
Karma etkisi: 113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10714
|
Forumfaki link ölüydü dedin senin linkte ölü
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #181415 Yer: mersin
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2443
|
ya biyerden araklamış buda işte bildiğinden değil ya sorsan hiç kullanmamıştır maksat konu olsun demi
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109977
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 547
|
Link Yenilendi nasıl olsa kendi upload ım neden bir yerden alıyım tüm prolar benim pc de var saten..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
bu program kaç milyon kere verildi merak ediyorum..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|