Html Ve Java Yardımı AcilKonu biraz uzun dostlar html formatında bir kaynak site hazırladım fakat bunu tek dosya yani (EXE) yaparak piyasaya sürmeyi düşünüyorum fakat bir sorunum var Ebookmarker yada (html to exe) programları
Konu PHOENİX tarafından açılmış, 153 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Html Ve Java Yardımı Acil konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 153. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565534
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Konu biraz uzun dostlar
html formatında bir kaynak site hazırladım fakat bunu tek dosya yani (EXE) yaparak piyasaya sürmeyi düşünüyorum fakat bir sorunum var Ebookmarker yada (html to exe) programları ile exe ye çevirdiğimde bir problem le karşılaşıyorum hangi programı denediysem sonuç hep aynı gelelim görsel anlatıma Bu iki resim de gördüğünüz gibi siteyi normal şekilde firefox da html formatında açınca gayet güzel çalışıyor. ![]() ![]() Fakat siteyi Exe yapı çalıştırınca oluşan durum aşağıda gördüğünüz gibi Lake.class -fphover ve Menu.class lar gözükmüyor ve çalışmıyorlar ![]() ![]() Eror.Click for details yazan yere tıkladığımda ise aşağıdaki hata mesajını alıyorum aslında orda menülerin olması gerek ama yok ne yazıkki Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=507359 Java Plug-in 1.6.0_26 Using JRE version 1.6.0_26-b03 Java HotSpot(TM) Client VM User home directory = C:\Users\PHOENİX ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: reload policy configuration s: dump system and deployment properties t: dump thread list v: dump thread stack x: clear classloader cache 0-5: set trace level to <n> ---------------------------------------------------- load: class Lake.class not found. java.lang.ClassNotFoundException: Lake.class at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Un known Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(U nknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Un known Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Un known Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unk nown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unk nown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionR unnable.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Exception: java.lang.ClassNotFoundException: Lake.class load: class Menu.class not found. java.lang.ClassNotFoundException: Menu.class at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Un known Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(U nknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Un known Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Un known Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unk nown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unk nown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionR unnable.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Exception: java.lang.ClassNotFoundException: Menu.class Evet arkadaşlar durumum bu , işin çözümünü bilen yada anlayan varsa bi zahmet el atsın yoksa derimek uzereyim |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
java.lang.ClassNotFoundException: Lake.class
java applet kullanıyorsun sanırım. Applet Lake.class dosyasına ulaşamıyor yada Lake.class diye bir class 'ın yok. Lake.class 'ı varsa pathini yanlış vermişsiniz. class Menu.class not found. Aynı sorun diğer applet içinde geçerli. Diğer bir sebebide tarayıcıdaki güvenlik kısıtlamaları Tarayıcınızdaki Güvenlik kısmına girip, Özel moda çekiniz güvenlik ayarını.Birde şu kaynak bir sebep daha buldum. Alıntı:
Alıntı:
Kaynak Düzenleyen J2EE : 13-10-2011 at 11:06. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565534
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
dediklerine baktım defalarca ama malesef hala bir çözüm bulamadım arkadaşalar yardım edecek
kimse yokmu...... (( |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380707 Yer: Manisa
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642
|
Şöyle bi çözüm üretebiliriz. eğer bu program localde kullanılacaksa, bunu bir webbrowser yardımıyla çekebiliriz.
Yani bu programı kendimiz yazabiliriz. Eğer elinde bi host varsa sen bu html siteyi hostun içerisine at. yada free hostlardan al bitane onnu içerisine at. ben programı yazayım, göndereyim sana. setup dosyasıyla beraber programı atarım. verdiğin adamlarda programı kurup ister internet üzerinden ister local çalıştırabilir. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Java Programlama Videoları | passw | Java | 6 | 09-03-2012 09:58 |
| Hizmet Merkezim - 7/24 Acil Konut Yardımı & Assistance Hizmetleri | natrobin | Çöp Kutusu | 1 | 11-11-2010 16:15 |
| Acil wireless yardımı göz atmadan geçmeyin | Mustafa Çendek | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 6 | 08-08-2009 17:06 |
| Arkadaşlar bana acil Java script lazım | alinb | Java | 3 | 11-12-2005 00:35 |
|
|