Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
HZ.HAMZA (ALLAHIN arslanı...)HZ.Hamza kartal kanadı takmıştı göğsüne o gün, ve zırh giymemişti. İki kılıç taşıyordu.. ALLAH(C.C.)'in Askerlerinin önündeydi. Oruçluydu. Müşriklerle çarpışmadıkça orucumu açmayacağım”diyordu. Vahşi anlatıyor: O gün Hazma’yı takip ediyordum, adım adım, |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29690
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3851796
|
HZ.Hamza kartal kanadı takmıştı göğsüne o gün, ve zırh giymemişti.
İki kılıç taşıyordu.. ALLAH(C.C.)'in Askerlerinin önündeydi. Oruçluydu. "Müşriklerle çarpışmadıkça orucumu açmayacağım”diyordu. Vahşi anlatıyor: " O gün Hazma’yı takip ediyordum, adım adım, Hamzayı öldürseydim Hürriyetime kavuşacaktım. Yemin ederim ki kimse o gün Hamza’nın yanına yaklaşamıyordu. Kim ona yaklaşıyorsa iki büklüm oluyordu. Hamza bir kasırga gibiydi, kimse onu geçemiyordu, ona saldırdıklarını Görüyordum sonra yıkıldıklarını görüyordum. Hamza gibi adam görmedim. O ana kadar belki de yirmi düşmanı katletmişti. Bir ara sendelediğini gördüm ve mızrağımı fırlattım. Onu tam göğsünden vurmuştum. Baktım beni arıyordu kim attı diye arıyordu. Ona Yaklaşamıyordum, beni arıyordu yakın olsaydım beni tuz buz edecekti. Kaçıyordum ondan beni arıyordu. Bir ara Rasulallaha baktı. İki kılıcını birden yere sapladı Hamza. Bütün Uhudu taradı, kartal bakışlarıyla, Bir dostu arıyordu, Rasulallahı arıyordu, Amcam oğluna bir şey olmasın diye bakıyordu. En sevgiliyi arıyordu. Dostunu, Yeğenini Rasulallahı (Muhammed S.A.V) arıyordu. Nebi aleyhisselatü vesselamı arıyordu. ALLAHIN arslanı Hamza Gökte Şehid yazıyor. Yetimlerin sahibi Hamza, Mazlumların sahibi Hamza. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396014 Zalimlerin ve Kafirlerin korkusu yiğit Hamza. Şehidlerin Serveri, Önderi, Örneği Hamza Bugün dahi Medinenin Uhudunda kokusu duyulur Hamzanın. Peygamber amcası Hamza. Hayırlar işleyen Hamza. Şehidlerin serdarı Hamza. Hamza ALLAH’ın arslanıdır. Selam Sana GHamza. Gökten yere selam sana. Selam size Meleklerle kolkola cennete girenler. Selam size dosdoğru Cihada önderlik edenler. Selam size Küffara göğüs gerenler. Selam Size ALLAH (C.C)’in lütfuna erenler. K A Y N A K Düzenleyen TurkishOnlyTurkish : 04-07-2010 at 18:00. |
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #444946 Yer: eLLi Sekiz !
Karma etkisi: 1453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 145102
|
tesekkürler kardes bunlar guzel seyler böyle konulari açalım..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29690
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3851796
|
Kardeş Sağol..! Gayret etmeye çalışacağız inşallah..umarım bu konu açılmamıştır..ben (Hz. Hamza, Hamza) diye arattım birşey bulamadım o yüzden açtım..Gözden kaçmışsa özürlerimin kabulunu rica ederim..)
Saygılar... |
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 60268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6025308
|
okurken içim bi garip oldu cok teşekkürler paylaştığın için
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #161207
Karma etkisi: 3534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 352984
|
tşk ler böyle güzel paylaşımlar yaptığın için.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 42165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4214936
|
1. Kurallarda yazdığı gibi kabul edilebilir kaynak ekleyiniz.
2. Konuyu küçük harfe çeviriniz. Tabii en kısa zamanda kuralları da okuyunuz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64474 Yer: West Coast
Karma etkisi: 10115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
Teşekkürler kardeşim, gerçekten severek okudum.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #396088
Karma etkisi: 500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49704
|
arkadaşim teşekkür ederim.okuyunca insan bi tuaf oluyor.saolsin
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41866
Karma etkisi: 486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47987
|
teşekürler kardeş okuyupta duygulanmamak imkansız
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60171
Karma etkisi: 866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 86039
|
böyle güzel bir konuyu paylaştığın için Allah razı olsun
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 42165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4214936
|
Alıntı:
Lütfen kuralları okuyun. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|