işte baba gibi bir soruwardomcular bir soru hepinize ben sitemde film izletmek istiyorum ne yapmam gerekir. veya bir sitede izlenilen filmleri sitemde de izletmek istiyorum. benim eğitim sitem var ve belirli saatlerde dersler yayınlamak
Konu sevimlihacker tarafından açılmış, 328 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
işte baba gibi bir soru konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 328. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
wardomcular bir soru hepinize ben sitemde film izletmek istiyorum ne yapmam gerekir. veya bir sitede izlenilen filmleri sitemde de izletmek istiyorum. benim eğitim sitem var ve belirli saatlerde dersler yayınlamak istiyorum. ne yapmam gerekir, yazabilene teşekkürler
sitem "www.izmirdershaneleri.com" |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #50137
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 552
|
önce filmi bi upload sitesine upload et sonra sitende html kodu olarak
<tr> <td width="777" valign="top"><!-- InstanceBeginEditable name="EditRegion3" --> <h1 class="style72"><span class="lessonheading">Metallica (Kirk Hammet) guitar lesson, Fade to Black</span> <span class="lessonheadingsmall">(part 1)<br> -> Go to part <a href="Fade_to_black2.htm">2</a> </span></h1> <table width="765" height="141" border="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="637"><embed src="FILM/Free guitar lessons/Fade_to_black/Fade.wmv" width="637" height="459" autostart="-1" ></embed></td> <td width="124"><p class="huvudtext">Get the album here:</p> <p class="huvudtext"> <iframe src="http://rcm.amazon.com/e/cm?t=freelicks-20&o=1&p=8&l=as1&asins=B000002H2H&fc1=000000&=1&lc 1=0000ff&bc1=000000<1=_blank&IS2=1&bg1=ffffff&f= ifr" style="width:120px;height:240px;" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0"></iframe> </p></td> Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=42105 </tr> </table> bu kodu yaz fakat FILM/Free guitar lessons/Fade_to_black/Fade.wmv yazan yeri senin upload ettiğin adresi yaz Selametle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
baba akşam bir deneyim de belki hallederim saolasın bir tek senden yanıt geldi valla karma nasıl veriliyor bana yaz benden bir karma sana
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 0