ıce cold ile msn şifresi almaslm arkadaşlar şimdi sizlerle birlikte ıce cold programının yardımıyla çok kısa bi sürede msn şifresi almayı görcez ilk olarak gerekli olan program ıce cold bu programımızı açıp msn şifresini alacağımız
Konu anakondax tarafından açılmış, 1065 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131872
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853
|
slm arkadaşlar şimdi sizlerle birlikte ıce cold programının yardımıyla çok kısa bi sürede msn şifresi almayı görcez ilk olarak gerekli olan program ıce cold bu programımızı açıp msn şifresini alacağımız kişinin adresini yazıoruz daha sonra freeze account tuşuna basıoruzz ve adamın msn sini kilitlio daha sonra adama dioruzki senin msn yi kırdım bak istersen e-maile girmeye çalış tabi kurban e-maile giremicek çünkü msn sini kilitledik kurban nolur yapma falan diicek tabi burada iş sizin yaratıcılığınızada kalmış bişe ben msn den kendi şifre deiştirme ekranıma gelip yeni şifre ekranını msnden kurbana gönderip bak işte yeni şifrenide yazdım dersiniz o da size nolur yapma falan der sizde dersinizkzi yenibi progrm yapmaktaım onun için bana eski şifreni ver adamda mejbur olduğu için vercek tabi yada hiç resim falan göndermeden adama dersiniz e-mailini aç adam açmadığı için yine size yalvarmaya başlar sizde dersinizki eski şifreni vermen lazım yoksa program açmaz falan o da yine eski şifresini vermek zorunda olduğu için hemen oke diicek dediğim gibi arkadaşlar herşey sizin yaratıcılığınıza kalmış burada forumdada arattım bunu ama bulamadığım için verdim daha önce verilmişse k.bakmaın lütfen özür diliorum k.gelsin iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
http://www.wardom.org/msn-hack-sifre...hlight=icecold
icecold falan çok eski yöntemler,,daha önce defalarca kez verildi ve çözüm yolu da anlatıldı forumumuzda.... saygılar |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|