İçerik danışmanı şifresiArkadaşlar bilgisayarımda içerik danışmanı şifresi konmuş ve ben bu şifreyi unuttum içerik danışmanı hiç bir internet explorer sayfası açılmıyor içerik danışmanı şifresini nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim....
Konu brain1903 tarafından açılmış, 2445 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32177
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1789
|
Arkadaşlar bilgisayarımda içerik danışmanı şifresi konmuş ve ben bu şifreyi unuttum içerik danışmanı hiç bir internet explorer sayfası açılmıyor içerik danışmanı şifresini nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39255 Yer: önemli değil mühim olan kim olduğu ve ne yaptığıdır
Karma etkisi: 1510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 150080
|
IE'deki içerik danışmanı şifresini silmek için Kayıt defterinden aşağıdaki anahtarı silmen gerekiyor:
başlat/çalıştır yap regedit komutu ver HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Ratings Bundan sonra içerik danışmanını yeniden tanımlayabilirsin tabi yanlış hatırlamıyorsam :confused saygılar... Düzenleyen hellraiserx : 04-02-2007 at 00:41. |
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
Benim bilgisayarım Windows Vista Starter ben msnde oyun oynayamıyorum. İçerik danışmanı şifresi istiyorum ..
Acilen!! Hiç oyun oynayamıyorumm.. |
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|