IGMP ve Rocket ile Baglantı kesmekhttp://neworder.box.sk/codebox.links.php?&key=nukes Adresinde bir suru nuke var hangisini isterseniz onu secin yalnız ben Rocket V1.0 ve IGMP nuke oneririm ikiside Misoskian tarafından kodlanmıshtır irc de whois cekin disconnect etmek istediniz kisiye
Konu BiGBaDBoY tarafından açılmış, 1054 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
IGMP ve Rocket ile Baglantı kesmek konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1054. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #593 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 34
|
http://neworder.box.sk/codebox.links.php?&key=nukes
Adresinde bir suru nuke var hangisini isterseniz onu secin yalnız ben Rocket V1.0 ve IGMP nuke oneririm ikiside Misoskian tarafından kodlanmıshtır irc de whois cekin disconnect etmek istediniz kisiye ip si yazar undernete ve dalnette masksız bir sekilde yazıyor.Masklı ip leri cozmenin yollarını da arıyorum. Ip yi programların target bolumune yazın geri kalan 2-3 boslugu da kafanıza gore doldurun yalnız abartmadan cunku kendinizin disconnect olmasına da yol acabilirsiniz.Modeminiz veya baglantınız 56k dan dusuk ise rocketi kullanmanız kendinizi disconnect etmenize sebeb olabilir.Bu sadece ircde gecerli degil buldugunuz her ip ye bunlar ile saldırabilirsiniz bir web sitesine dns cekin ve saldırın bu da olabilir ne kadar cok kisi tarafından yapılırsa aynı ipye o kadar etkili olur yani bir nevi ddos olur , baglantısı sizden yuksek olan kisileri bunula disconnect edemezsiniz veya adam akıllı bir firewallu varsa sizi ignore edebilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #584 Yer: izmir
![]() Karma: 10
|
roket ile sadece dialup bağlantısı olup frewall kullanmayan ve ayrıca "win98/winME " bu sistemlerdeki makinalarda etkili olabilirsiniz ki , karşınızdaki şahıstaki modem biraz kaliteliyse onada bişey yapamassınız(Hayes, US Robotix gibi mesela)
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=4573 bu demek oluyorki, günümüzde roket olayı neredeyse bitmiş gibi birşey... millet sp1 lixp kullanıyor ve artık çoğu kişi adsl yada kabloya geçti. diğerindede durum pek farlı değil. en azından bireysel attack ile başarılı olmak imkansız gibi birşey. uzun lafın kısası, günümüzde bu ikisinden etkilenecek sistem sayısı yok denecek kadar az |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
Ben etkili oluyorum karsidakinde adsl bile olsa, win XP bile olsa.Herzaman olmasada.Diger etkili olunamayan bolumleri zaten belirttim.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #584 Yer: izmir
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #463 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 274
|
rocket adsl e etki edemez kullandığı yöntem dial up modemlerin reset yemesine yariyan bir yöntemdir adsl modemler böyle bir şeyden etkilenmesi mümkün değildir öyle bir protokolu yok cünkü
igmp yide 98se ve me yer nt versiyonlari etkilenmez |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
http://usuarios.lycos.es/mendilarzu/nuke/nuke.htm adresinde bir kac nuke ve rocket ve igmp nin etkili oldugu sistemler yazıyor isteyen indirsin istmeyen indirmesin ... igmp ile laga da sokabilirsiniz makinaları.Yeni ve daha etkli bir saldırı programı verecegim igmp ve rocket eski yılların gozdeleri...
Düzenleyen BiGBaDBoY : 12-03-2005 at 14:06. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|