Iki Adsl Hattini Ayni Anda Kullanmakarkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. ana makinede iki adsl hattı var. birinden akınsoft ile cafe yi kontrol edip diğerinden internete girmek istiyorum. iki hat da aktif olduğunda sadece cafeyi
Konu bbaranselb tarafından açılmış, 1564 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Iki Adsl Hattini Ayni Anda Kullanmak konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1564. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51907
Karma etkisi: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7757
|
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. ana makinede iki adsl hattı var. birinden akınsoft ile cafe yi kontrol edip diğerinden internete girmek istiyorum. iki hat da aktif olduğunda sadece cafeyi kontrol ettiğim ağı görüyo. internete de bu hattan bağlanıo. bu ikisini nasıl ayırabilirim. acil cevap lütfen.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81207
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
SaÇma Bİr Konu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67054
Karma etkisi: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2035
|
Biricisi neden saçma bi konu onu anlayamadım ben bu mümkün olan bir sistem ve bu işi balncerouter le le halledebilirsin kardeşim fiyatları hakkında fasla bilgiyokm google dan balancarouter diye ara bi sonuç elde edersin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3333
|
sacma bir konu deyil aslında mantıklı bir konu bide çözüm bulunsa suana kadar 2 makinadan baska çözüm ben bulamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12741 Yer: Marmaris
Karma etkisi: 572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 56378
|
iki farklı ethernet kart olsa olmaz mı? pek anlamam bu islerden ama bi soyliyim dedim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173513 Yer: İzmir
Karma etkisi: 92
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8775
|
balancarouter diye google da aratınca tek sonuç çıkıyor
o da bu sayfa sadece ![]() sanırım yazarken harf hatası yaptın usta bende duymadım balncerouter diye bi cihaz veya program :S pardon editliyorum mesajımı yanlış aramışım arasında boşluk verilecekmiş "balanca router" olacakmış teşekkürler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83469
![]() Karma: 10
|
çift ethernet kartı ile bu mümkün akınsoft cafe plus için ethernet kartının ip yapılandırmasını clientlerde bulunan ip ile yapılandırmalısın ama bir noktaya dikkat etmen geregiyor varsayılan ağ geçidini ve dns leri boş burakmalısın
2. ethernet kartını ve modemin dhcp ayarlarını değiştirerek diğer ip ayarından farklı yapmalısın |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 334170
|
ben iyi anlarım bu işlerdende sen oyle bir sormusunki belliki terimleri bilmiyosun ...
cafeye iki tane telefon kablosu geliyorda iki adsl aboneliginmi var? ikisiyle birlikte girip internet hızını iki katınamı çıkartmak istiyorsun? anladıysam arap olayım. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|