iki farklı modemden internetiki farklı modemden internet bağlantısı var, biri ttnet, adsl. diğeri koçnet vdsl üzerinden. bu hatların ikiside 40 veya 50 çıkışlı bir router üzerinden ofise dağılıyor. kullandığım bilgisayara kablosuz ağ bağlantısı
Konu uluvardar. tarafından açılmış, 456 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
iki farklı modemden internet konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 456. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #140871 Yer: Antalya
Karma etkisi: 46720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4671238
|
iki farklı modemden internet bağlantısı var,
biri ttnet, adsl. diğeri koçnet vdsl üzerinden. bu hatların ikiside 40 veya 50 çıkışlı bir router üzerinden ofise dağılıyor. kullandığım bilgisayara kablosuz ağ bağlantısı kurdum ve ip adrsini değiştirdim. kablolu olan ağımın varsayılan ağ gecidi gördüğünüz gibi 252 ile bitiyor, 252 ile koçnet üzerinden bağlanıyormuşuz. 254 ile biten ise ttnet ten. şimdi bu iki bağlantı beni nasıl etkiler ? iyi veya kötü. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=300469 ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
![]() resmi buraya koydum. bakalım. tam olarak nasıl yani. ne bakımdan etkılemesi. hız mı acaba ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4671238
|
hızdan yana bir sıkıntım yok. şu anda iki bağlantıda etkin. ben bir hızda artma veya azalma görmedim. bu iyi yanı olmalı. bilgisyarda bir sıkıntı yaratırmı ? yorarmı ?
Düzenleyen uluvardar. : 12-08-2009 at 01:05. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
Alıntı:
acıkcası ben bır sıkıntı olacagını sanmıyorum. donanımın normal calısır. bunla donanımın ne ılgısı olabılırki. zaten ag baglantıları bunun için var, istegını kur. işlemcinden yada ram ınden bır dusus olmaz , bunu nereden düşündünkü .pc kasar yada yavaşlar diye ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
|
ip adreslerini elle girmeden önce sistem hatası verdi. hani sağ allta sarı üçken bir işaret çıkar ya. o işte. ip adresi çakışması yazdı. ip adresini girince bir daha çıkmadı uyarı. bu sebeple aklıma geldi ve sorayım dedim. teşşekkür ederim bilgi için.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
ben tsk ederim. donanımdan yana bır sıkıntınız olmaz. baska bır sorun olursa yazarsınız , biz hep buradayız . |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
Sen Ag Hacmini ÇogaLtıyorsun,
Pc'ni 2'ye böLmüyorsunki ?Bence Faydası oLur, zararı oLmaz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264423
Karma etkisi: 1768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176478
|
benzer bir şeyi bende dusunmustum diyelimki aynı aprtmanda iki komus var ikiside adsl abonesi ve modemlerini switch yardımıyla birleştirseler boylece herkes birbirinin modemini paylaşsa hızda 2 katına çıkacak acaba bu fantazi olayı gerçekleşebilirmi? ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159553 Yer: im yokki =)
Karma etkisi: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 59318
|
Donanımsal olark ve sistem olark bi zarara magruz kalmassın.. ne avantajın olur? iki agıda kullanabilirsin
![]() usta iki hattı birleştirip hızımı ikiye katlamayı çook istedim.. bi ethernet bide wifi olarak baglandım IP leri herşeyi ayarladım ama download hala 100.. 110 ben 200 istiyodum.. ama ben ne yaptım ?? İnternetten aldıgım GSKY wifi adaptor 500mW(mış) ile evimin yakınında ki bi wireless in 2048 oldugunu bulunca kimse tutamadı beni sonuç resimdende belli ![]() Not: Bazı sivri zekalı arkadaşlar Download manager ini sınırlayrk bi zamn sonra hız sınırını kaldırdıklarında download hızı 60 MB/sn vs... leri görüyo bizde istemezmiyiz şakır şakır indirmeyi offoff nese şimdilik idare edek![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|