iki pc counter görmüyoarkadaslar komik ama evde 2 pc biri celeron 1.1 mhz 1024 mb sd ram diğeri p4 2.66 mhz dual core 1024 ddr ram bunlar bagladım işte şarkı olsun başka dosyya
Konu bacak99 tarafından açılmış, 822 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
iki pc counter görmüyo konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 822. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
arkadaslar komik ama evde 2 pc biri celeron 1.1 mhz 1024 mb sd ram
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205062 diğeri p4 2.66 mhz dual core 1024 ddr ram bunlar bagladım işte şarkı olsun başka dosyya olsun alıp veriyoo ama counter oyunun da güvenlik duvarı kaldırınca görüyooo bu güvenlik duvarıdan yapmak var sa anlatırsa veya resimli gösterir se süper olur??* SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞŞEKÜRLER |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144866
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ne demek isdiğini anlamdım güvenlik duvarın kaldır görümuyorsa yine iki makinada da tam kontorlu dosya paylaşıma ver o zaman görür.
Resimli değil ama olsun. Bilgisayarım=>Denetim Masası => Güvenlik=>güvenlik duvarı => Özel Durumlar Ordan Lan için hangi programı isityorsan işaretle ok de tamam dır . bu durumda görmedi ise yine Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205062 Bilgisayarım paylaşılan Belgelerim Sağ tıkla Paylaşım ve güvenlik => İki kutucuguda işaretle (Hem Görebilsin hemde değiştirebilsin o klasör içni ) ozaman counter değil fifa bile oynarsın ok. selametle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
"güvenlik duvarı kaldırınca görüyooo" demişsin sorunun ne ozaman ?
"bu güvenlik duvarıdan yapmak var sa anlatırsa veya resimli gösterir se süper olur??* " burda ne demek istedin onu hiç anlamadım işte .... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
şimdi evde iki pc var bi tanesi normal kullanım benim öteki ise öle ıvır zıvır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205062 özellikler söle ki : p4 2.66 ghz 1024+512 ddr ram 128 ge - force ekran kartı 80 disk bu normal öteki ise söle celeron 1.1 ghz 1024 sd ram 40 gb hardisk 128 ekran kartı gene ge force bu özellikler önemli değil asıl sorun ise söleki bi adls modem var bu iki makinayı working diye gösterdim tmm mp3 falan alıp verebiliyo dosya veya ag balantılarımda görüyo ama counter veya half life da söleki güvenlik duvarını kaldırmam lazım oluyo oynamam için bunu kaldırmadan yapabilirmiyim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
|
Tabiki bunu yapabilirsin firewall (güvenlik duvarı) ayarlarından istediğin programa veya porta izin verebilirsin böylece firewallı kapatman gerekmez kolaygelsin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
abi nasıl yapacagımı bilmyorum kappatırsan diyosunda nasıl yapılacagını bilsem tmm??????
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
Denetim Masası> Windows Güvenlik Duvarı>Özel Durumlar>
Bu bölümden Program Ekle ya da Bağlantı Noktası Ekle seçeneklerini kullanarak yapabilirsin program ekleme kısmında izin vereceğin programın linkini seçiyorsun bağlantı noktası eklede ise programın kullandığı portları yazıyorsun kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #221771
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
internetten program indirdim hack için ama nereye gittiğini bilmiyorum.bide nasıl hacka yaparım ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|