İletişim kanallarına dikkatAcaba içinizde bileniniz varmıdır, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya kurumu, firması herhangi bir ecnebi ülkesinde televizyon veya radyo kanalı kurup oradan bazen Türkçe bazen oranın dilinde yayın yapan iletişim kanalı sahibi
Konu ncinar tarafından açılmış, 375 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İletişim kanallarına dikkat konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 375. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #84068
Karma etkisi: 335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32994
|
Acaba içinizde bileniniz varmıdır, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya kurumu, firması herhangi bir ecnebi ülkesinde televizyon veya radyo kanalı kurup oradan bazen Türkçe bazen oranın dilinde yayın yapan iletişim kanalı sahibi olduğunu, peki bu durum ülkemizde kaçtane 5,10 ??? Birçok insanın internet bağlatısı olmayabilir yada imkanı yoktur, internetin ne olduğunu dahi bilmeyenler vardır yada internet başında geçeb zamanın vakit kaybı olduğunu düşünenler bu gibi insanlar haberi, bilgiyi, eğlenceyi çoğu zaman televizyonlardan ve radyolardan almmaktadır. Türkiye deki durum çok vahim durumdadır, nedeni ise trt nin hükümetlerin düdüğü olduğu bilinmektedir, atv de tmsf nin elinde yani hükümetin ikinci düdüğü, aydın doğanın tüm iletişim kanalları (kanal d, star, cnn, e2, dsmart....) ve kendisi bu ülke için büyük tehdit, show adından zaten belli yani göz önünde bulunan, insanların çoğunlukla itibar ettiği takip ettiği televizyon kanalları doğru haber vermekten kaçınan, gündemi değiştirmeye çalışan, birtakım insanlara diziler ile bir takım insanlara yarışmalarla ulaşıp, onların kafalarından ülke meselelerini çıkartmak ve hatta hiç sokmamak, duyarsız davranmak gibi bir çabaları var. Trt ve atv den bilgi alamzsınız çünkü hükümet ne derse onlar onu söyler, kanal d ve aydın doğanın diğer kanalları ise tam bir amerkan işbirlikçisi, bize karşı vatansever, doğrucu gibi gözüksede özellikle mehmet ali birand, ben amerkan elçisiyim dergibi her akşam karşımıza çıkıp şirinlikler yaparak birçok kesimi kendisine çekmeyi başarmış amerkiya kötü diyip 301. madde kaldırılsın diyebilen hazırladığı programlarda Türkiye alehinde sözler sarfeden insanları konuk edebilen bir tip, aydın doğanın tüm kanallarının öncülüğünde yıllar öncesinden beri aşiret dzileri, filmleri ile kürt meselsini içimize sindirmeye çalışmışlardır. Şimdi çıkıyoruz diyoruzki Türkiye parçalanmak isteniyor topraklarımızı kürtler alıp orada devlet kuracaklarmış diyoruz hani kimseden adam akıllı tepki yok.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=177730 Ata, yeniçağ, ark, ulusal kanal gibi kanallar bu ülke üzerinde oynan oyunları, nereye sürüklendiğimizi her gün her akşam, bilim adamlarıyla (prof.doc.) anlatıyorlar, bilgilendiriyorlar. Fox, cnn türk, sky türk, cnbce, business, mtv türkiye bunlar Türkiyede yayın yapan benim bilidiği yabancı uyruklu kanallar ve bunların amacı sadece ticari değil örneğin cnbce kanalı gündüz saatleri ekonomi borsa haberleri veriyorlar akşamları tam bir dil katili, adamların yayınladıkları tüm dizi ve filmler yabacı dil Türkçe çeviri yok, neden türkçe yayın yapmıyorsunuz diye mesaj yazdım cevap yok en sonuncu 3. mesajımıda hakaret, dolu saldırgan, tahrik edici sözler sarfettim cevap yok. Birde içimizden çıkma amerkancılar var aydın doağanın e2 si Kanal Türk var o tam tehlikeli orada tuncay özkan diye bir adam var bazen çok güzel konuşuyor vatan millet sakarya, kuzey ıraka ambargo, elektriği kes bir kaç gün sonra onlar benim kardeşim, daha çok malzeme daha çok elektrik, bazen bakıyorsunuz amerika ab düşman, ab ye girmek sonumuzdur diyor birkaç zaman sonra ab ye girersek bizim şartlarımzla girelim, yahu sen kimsin senin ne şartın olucak fırdöndü adamın tekisin birileri böyle konuş diyor böyle konuşuyor, öyle konuş diyorlar buda öyle konuşuyor tam bir kukla sözüne güvenlipte hareket edilecek inasan benzemiyor.. Bütün bunların yanında birde yumurcak tv var emin olun bu kanal yavrularımız için ve geleceğimiz için çok büyük tehdit anladığım mkadarıyla şimdilik kendilerini sevdirme kabullendirme çabaları içersindeler sonrası çok vahim olacaktır diye düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #157494
Karma etkisi: 139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13492
|
Bu yazdıklarını 'aklıbaşında' her vatandaş biliyor.Ancak zeki olmak yetmiyor,akıllı olmak gerek.O da tamamen önü kesilmiş durumda.
Türk gençliği,diğer ülke gençliği gibi (almanya,fransa,hollanda,japonya vs.) Marka ve tüketim bazlı yetiştiriliyor.Kapital bu durumdan memnun.Kapitalin milliyeti de yok. Sanırım dünyanın sonu da böyle gelecek. Tüketim hırsı, üretim hırsını tetikledikçe, doğa'ya saldıracaklar.Ve birgün o da ayakta duramayınca hep beraber cumburlop!! İnsanları akıllandırmak mı? Güzel,ama nasıl? Tüm anahtarlar kapitalin elinde. Adamlar Audi R8 reklamı yapıyorlar ...yolu olmayan bir ülkede.. Şu gençliğin ilgilendiği konulara,konulara yaklaşım şekline,bilgi düzeyine,zevklerine,heyecanlarına,arzularına bakın yeterli. İnternetteki yazı şeklini yazmama gerek yok sanıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
İnsanlarımızı bilinçlendirmeye çalışan insanlar , örgütler var ama malesef halk buna tepkisiz , zaten öyle olmasa AKP %47 alamazdı değilmi .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18555 Yer: bursa
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3877
|
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali gidiyoruz işte. hani aziz nesin türk milleti aptaldır demiştide hepimiz ayaklanmaştık nasıl kızmıştık? nereye çeksek oraya gidiyoruz .YASBA arkadaşım güzel konuya değinmiş bilinçlendirmeye yönelik örgütler var demiş evet var ama türkiyenin % kaçı bunlara üye duyarsızız vesselam
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #84068
Karma etkisi: 335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32994
|
Sen biliyorsun, ben bililyorum, düşünüyoruz, yanlış gideni anlıyoruz, bölünmek parçalanmak üzere olduğumuzu içten ve dıştan herzaman, hertürlü çalıştıklarını biliyoruzda neyi bekliyoruz. Herkes bilinçli, akıllı, her şeyin farkındaysa ozaman hareket zamanı değilmidir "yanımda oturan kalkarsa bende kalkarım veya sabah yan komşum gelip haydi Ankara yoluna bu sefer sıra bizde, vatanı birkere daha kurtarmaya" demesinimi bekliyoruz. Benim şahsi düşüncem bu raddeden sonra ancak yollara düşülüp Ankara sarıldığı zaman değişim başlayacaktır. Elbette karşımıza engeller çıkacaktır bu engelleri aşmak, yarmak gerekir bunları yaparken kayıp vermek kaçnılmazdır. Her geçen gün kayıptır, her geçen gün şehittir. Bu gün tepkisz yada umursamayan halkın mahallesinde sokağında yarın ermeni, rum veya kürt devleti kurulup, her mahelleden kilise çanları duyulduğunda "din elden gidiyor" diye üsteğmen kubilayın başını kesip mızrak ucuna takıpta sokak sokak gezdiren bu yoz düşüncemi kurtaracak...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|