ilk çalışmam ve anlatım Izgara eklemeevet arkdaşlar şimdi photoshopta yaptığım ilk çalışmayı sizlere anlatıyorumm beğenen arkadaşlar daha güzel biçimlerde yapıp buradayayınlayabilir hem fikir edinmiş oluruz.. ;) http://img171.imageshack.us/img171/6151/resimat1.jpg bu aracımıza ızgara ekleyelim şimdi http://img169.imageshack.us/img169/3605/resim1bg1.jpg İnternetten bulduğunuz
Konu silverain13 tarafından açılmış, 454 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ilk çalışmam ve anlatım Izgara ekleme konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 454. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44147
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14882
|
evet arkdaşlar şimdi photoshopta yaptığım ilk çalışmayı sizlere anlatıyorumm beğenen arkadaşlar daha güzel biçimlerde yapıp buradayayınlayabilir hem fikir edinmiş oluruz..
![]() bu aracımıza ızgara ekleyelim şimdi ![]() İnternetten bulduğunuz şablonu CTRL+C ve CTRL+V ile resmin üzerine yapıştırın.Bunu da kullana bilirsiniz arkadaşlar.. ![]() Sağ üst ortadaki LAYER kutusundan OPACITY'i %50'ye ayarlayıp alttaki resmi görmenizi sağlıyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=117567 ![]() ERASER TOOL(E) ile ızgarasız olacak bölgeleri silelim tamamdır ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76413 Yer: WARDOM Merkez,BURDA herkez!
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10156
|
Emeğine sağlık daha güzellerini beklıyorum kardeşim saygılar..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
saolasın kardeşim arkadaşlar eleştirilerinizide bekliorum (: fikirlerinizide ELEŞTİRİYE AÇIKIMM ((:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
eline sağlık güsel bir çalışma bende bu sıralar uğraşıyorum zevkli iş
![]() burada ayrıntılı ızgara yapımı ve gölgelendirme belki biliyorsundur bilmiyosanda güsel bilgiler var kolay gelsin... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
(: ewet biliyorum ayrıntılı yapımı ama anlatacak olan akadaşlar da warsa sevinirim herkez gibi..bu sadece 7 dk da oldu gerçekçi değil ama araçların kullanılmasını gösteriyo hiç değilse bence
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
Alıntı:
link |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak