Ilk Web Tasarim...Evet arkadaslar ucretli olarak yani para ile hosting ve domain alarak yaptigim ilk tasarimim bu ve bu tasarimim 3 saatimi aldı(Photoshop vb.).3 saatte sadece sitemin indexini yaptim biliyorum bir sitenin
Konu EyupSemihER tarafından açılmış, 1713 kişi tarafından görüntülenip, 51 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ilk Web Tasarim... konusundaki toplam yorum: 51, okunma sayısı: 1713. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #403753 Yer: Mardin
Karma etkisi: 1267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 126488
|
Evet arkadaslar ucretli olarak yani para ile hosting ve domain alarak yaptigim ilk tasarimim bu ve bu tasarimim 3 saatimi aldı(Photoshop vb.).3 saatte sadece sitemin indexini yaptim biliyorum bir sitenin indexi icin 3saat cok fazla ama herseyi sifirdan 3 saaatte yaptim ve ortaya cikan goruntu bu lutfen sitemin daha guzel gorunmesi ve daha cok kisi toplamasi icin bana onerilerde bulunun...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=409027 Not:Ilk defa ucretli olarak site yaptim ve kimseden yardim alamadım :/ ama ilk calismamin guzel oldugunu umuyorum...Simdilik index i tek yaptim ama bos bir zamanimda diger sayfalarda faaliyete gecicek.... Site:http://www.cybereagleteam.com SON NOT:SUANDA LINKTEN DOGRUCA SITEME GIRIS YAPTIGINIZ ZAMAN SITEMIN GUNCEL HALINI GORUCEKSINIZ VE SUAN GOREBILECEGINIZ INDEX TASARIMIM 2.TASARIM YANI BU KONUDAKI ARKADASLARI YORUMLARI UZERINE YENI INDEX HAZIRLADIM YENI INDEX 22DK. MI ALDI ESKI INDEXIDE 28. MESAJDA GOREBILIRSINIZ..HER TURLU ELESTIRIYE ACIGIM.IYI FORUMLAR...Düzenleyen EyupSemihER : 12-08-2010 at 22:10. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
ilk günden reklam alanı hazırlamışsın.böyle giderse tutmaz.
gerçekten 3 saatini aldıysa 3 saatine yazık olmuş diyebilirim. ama ilk çalışma olarak başarılı. Grafik için örneklere bakman gerekli butonların hepsi birbirinin kopyası mesela. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61464 Yer: Yer seni !
Karma etkisi: 11313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1130581
|
Ayrıca geniş olmuş. Onuda öncelikli olarak düzeltirsen iyi olur. Daha çok düzeltilecek yer var ama moral bozmayıp çalışmaya devam et .
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
Reklam neden hazır? - Zaten reklam bulmak kolay eski sitemdeki(ucretsiz site) bir kac firma ile konustum para elimde geccek gecince reklam konulcak yani o simdilik goruntu isi ve bu site gunde en az 500 kisinin gircegi site guzel kardesim cunku eski sitedeki cogu kisi gelicek bunu tam acınca..Bu arada tesekkurler ama butonlar hep ayni olsa daya iyi degilmi? Yani farkli farkli yapsam kotu olmazmi? Bana farklı farklı bir buton ornegi gosterirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229688 Yer: Melankolia
Karma etkisi: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74440
|
daha iyi olabilir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Tabiki daha iyi olabilir bu kodlama ile yaptigim ilk site yani oncekileri hep bedava sistemlerde programsiz yapiyordum, bu ilk calismam...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
ortada tasarım yok malesef. Web page maker ile yazı yazılmış ve bir kac resim eklenmiş okadar..
ilk defa uğraşıyorsun ama rebelfalcon a verdiğin cevap sanki yıllardır uğraşıyormuşta "nesini beğenmedin kardeşim ? bundan iyisini mi bulcan ?" tarzında olmuş. eleştiriye acık olmayı öğrenmelisin. sana önerim ise ; web page maker ın templateleri var onları editleyerek başlaman wpm e ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014201
|
bencede biraz daha çalışmalarına devam et bakalım hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Tasarımını düz bir bloğa oturtmaya çalış. Mesela 900px genişliğinde. Yükseklik de sayfa boyu neyse o olur.
Arka plan rengi pek hoş değil. Direk siyah yapabilirsin. Yukarıda bahsettiğim bloğun arka planını da beyaz veya beyaza çok yakın bi gri yapabilirsin.. Bunları yapmaya çalış. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Site çok güzel olmuş eline sağlık. burasıda benim nasıl olmuş? ama sadece internet explorer ile çalışıyor diğerlerinde açılmıyor bilgine..
www.nobrain.dk |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye