ınca adsl modem girişmrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben ınca modem şifresi varsa bileniniz istiyorum şimdi diceksiniz ara bulursun fakat 10.0.0.2 diyor heryer ama çıkmıyor benim dediğim modem ethernet değil usb den
Konu batuhanayyuzlum1 tarafından açılmış, 1395 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ınca adsl modem giriş konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 1395. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83134
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 91
|
mrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben ınca modem şifresi varsa bileniniz istiyorum şimdi diceksiniz ara bulursun fakat 10.0.0.2 diyor heryer ama çıkmıyor benim dediğim modem ethernet değil usb den bağlanıyor bunun için galiba girmiyor arkadaşlar bana kullanıcı adı ve şifresini verecek sayfayı açmak için istiyorum herhangi bir giriş adresi varmı modem ınca
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Az önce bende birisine kurdum 208U modelini inca modemi usb bağlantılı admin giriş bölümü yok evet cd den kurulum yaparken VPI ayarlarını ve kullanıcı adını kısım kısım soran bölümler çıkıyor sende ayarlarını kurulum sırasında yapıyorsun anlayacağın belki diğer modellerinde böyle değildir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83134
Karma etkisi: 6