Inca adsl modem port açmaarkadaşlar inca AMX-CA8IR modemim var (USB) admin panelinde birçok ayar var fazlasıyla fakat bir türlü port açmak için doğru yeri bulamadim, emule, dc++ ve prorat reverse connection yapmak için port
Konu Genius tarafından açılmış, 4201 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Inca adsl modem port açma konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 4201. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #206 Yer: :P
Karma etkisi: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4257
|
arkadaşlar inca AMX-CA8IR modemim var (USB) admin panelinde birçok ayar var fazlasıyla fakat bir türlü port açmak için doğru yeri bulamadim, emule, dc++ ve prorat reverse connection yapmak için port açmam gerek, fakat nasil yapacagimi bilmiyorum bir fikri olan var mı acaba cok acil yardima ihtiyacim var ????
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=20975 EDİT : Arkadaslar http://portforward.com/english/route...CE81/eMule.htm Su sayfada ayarlar var ben zaten daha once denemistim, port yazıp add single port tusuna basın diyor, Basiyorum da HOST IP ADDRESS kısmını doldurmam zorunlu diyor, halbuki bu linkteki adreste oyle bişeyden bahsetmemiş... Host Address kısmına 10.0.0.2 mi yazsam acaba localhost'tan mı bahsediyor yoksa benim ip adresimden mi bahsediyor kafam karişti yardim edecek olan yok mu Logic nerdesin ![]() Düzenleyen Genius : 20-07-2005 at 06:01. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #672 Yer: :)
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 28
|
Aynı modeme sahibim bende. Ve bu problemin çözümünü yapabilecek birilerini bekliyorum senin gibi..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
Tamam Sorunlu hallettim...
Ethernet ile bağlanıyorsan DHCP tarafından sana verilen ip adresini yazacaksin, Her bilgisayarı açtığında 10.0.0.5 , 10.0.0.15 gibi ip ler alirsin.. Bunu sabit tutmak için Ağ Ayarlarindan TCP/IP bölümünden kendi ip ni kendin atiycaksin (10.0.0.2 ' den yüksek bir ip yazmani öneririm) O andan itibaren her bilgisayari açtiğinda sabit ip alicak ethernet kartin, böylece açtığın portlar senin ip adresine adanmış olacak.. Şimdi Modem ayarlarina girip (ulan senin imzadaki gife kaymış gözüm 2 dakikadir onu izliyorum neyse devam edelim... ) Virtual Server kismina giriyoruz... Oradan örneğin Prorat Reverse Connection kullaniyorsak 5110 ve 5112 portlarini acmamiz gerekiyor, "Use the following form to add special port that you want to be opened for your special application" kısmına 5110 5110 yaziyoruz TCP' yi seçiyoruz ve host address kısmına XP kullanıyorsan başlat > calistir > cmd yazip command ekranından ipconfig /all diyoruz ve ip adresini oraya yaziyoruz (örnek : 10.0.0.5) ve ekliyoruz, şimdi ayni portlari bide UDP olarak eklicez.. ve sorun hallolucak... Umarim yardimci olabilmişimdir ben de yabanci kaynaklardan yararlandim...Düzenleyen Genius : 20-07-2005 at 07:03. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
Yardımcı olmak ne kelime
Kendin pişir kendin ye kadar güzel anlatmışın İmzama gözün kaydı öylemi kızı beğendiysen alternatif üretiriz ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
Ya kızı begenmek deil bilmiorm cok acaibime gitti ilginç bi çalişma olmuş ehehe
insan rüyalar alemine daliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
ahuaha he ya kız öyle duruyor masüm masüm adam şap öpüyor
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
Biraz konu sapti ama merak ettim bunun devami nerde
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
Ahuah sapan konu olsun
Devamını yakında sana göndercem ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1927 Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 346
|
ÖHÖ ÖHÖ flood olmuo mu bunlar
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #136633
Karma etkisi: 131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12675
|
Yapan bir kişi bana yardımcı olabilir mi acaba ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|